Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: czy ktoś wyleczył się z nerwicy lękowej dzięki DO??? (Przeczytany 53844 razy)
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Generalnie... To nie te czasy że można tak łatwo nacjogeneralizować jak dawniej. Państwa, szczególnie zachodnie są bardzo pstrokate etnicznie, a i na zwyczaje ma to przełożenie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
He, he, he A ja tylko chciałem powiedzieć, że jak przesadzę z węglami, to mi się tryb pracy włącza
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Generalnie... To nie te czasy że można tak łatwo nacjogeneralizować jak dawniej. Państwa, szczególnie zachodnie są bardzo pstrokate etnicznie, a i na zwyczaje ma to przełożenie.
Ja jestem jak najdalszy od generalizowania narodowego, podałem tylko przykłady różnych diet, a dobrobyt jakby jednakowy. Hamerykańce jak mieli wolność gospodarczą, byli najszybciej rozwijającą się gospodarką, a tygiel narodowościowy i dietetyczny jest tam niezły. Szwajcarzy zaś są najbardziej zróżnicowani w Europie pod względem wyznań i mają 20% obcokrajowców. Zapomniałem o kolejnym tygrysie azjatyckim Korei Południowej.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
He, he, he A ja tylko chciałem powiedzieć, że jak przesadzę z węglami, to mi się tryb pracy włącza Zdarzają się takie historie...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Hamerykańce jak mieli wolność gospodarczą, byli najszybciej rozwijającą się gospodarką, a tygiel narodowościowy i dietetyczny jest tam niezły... Oczywiście, oczywiście. Ale i oczywiście tamtych amerykanów już nie ma. Wystarczy rzucić okiem na stare "materiały video" by wyłapać różnice w budowie typowego obywatela dawniej i dziś.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...Hamerykańce jak mieli wolność gospodarczą, byli najszybciej rozwijającą się gospodarką, a tygiel narodowościowy i dietetyczny jest tam niezły... Oczywiście, oczywiście. Ale i oczywiście tamtych amerykanów już nie ma. Wystarczy rzucić okiem na stare "materiały video" by wyłapać różnice w budowie typowego obywatela dawniej i dziś. Bo drelichowe ogrodniczki i koszule flanelowe w kratę wyszczuplają
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|