Gwidon
Go
|
.....
[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
.....o to ci chodzilo viola?....
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
tak jak powiedziała flo "wypas grafa"... to bylo odnosnie emotow, ktore pan Admin zaserowowal przez chwile, ominelo was, takie retro 8-bitowe
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
tak jak powiedziała flo "wypas grafa"... to bylo odnosnie emotow, ktore pan Admin zaserowowal przez chwile, ominelo was, takie retro 8-bitowe ......
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
....
[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
- wystarczy ten emonitek Nie wystarczy. Umieszczałem go a mimo to żart wchodził na poważnie. Ludzie nie czytają ze zrozumieniem, nie patrzą na interpunkcję, emoty, nie biorą pod uwagę cudzysłowów, ani nawet przecinków, a przecież jest różnica między: 1. Uwaga, bydło zdycha, sołtys prosi, by nie jeść z niego mięsa. 2. Uwaga bydło, zdycha sołtys, prosi by nie jeść z niego mięsa. Percepcja większości jest na niskim poziomie. Emotów nie powinno się nadużywać, a jak środowisko nie kumate, to się pisze tylko do tych, co wyczują intencje. musisz przyznać że "miśkowe wygłupy" mają swój niepowtarzalny urok... Cyrkowe sztuczki... Nie ma nic lepszego, niż "maszynowa czcionka", człowiek czyta i nie myśli o estetycznych bzdurach. Ale ja jestem "wapno" starej daty, więc musicie mi wybaczyć. Lepiej, żeby tego nie robił...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Lepiej, żeby tego nie robił... No, ale nie byłbym demokratą starej daty , abym nie zaproponował demkoratycznego wyboru. A mianowicie: - albo wcale nie będzie emonitków, - albo to co jest - starczy? Ankiety nie zamieszczam, bo jeszcze demokratycznie przegram i będzie dyktatura... PS I aby wesprzeć jedynie słuszny demokratyczny wybór - dziś dzień bez emonitków - nawet dla "admina"!
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
...a ja nie widziałam tego full wypas To Ty zwrokowiec jesteś? Ja myślałem, że kobiety są uszne
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Nie marudź Kobieto, jest dobrze. To jest moja estetyka. Jak dla mnie może tak zostać. Poza tym Viola, emoty odciągają wzrok mężczyzn od Twojego avatara, no to chyba powinnaś podziękować, że już ich nie ma i postulować utrwalenie obecnej sytuacji.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Nie marudź Kobieto, jest dobrze. To jest moja estetyka. Jak dla mnie może tak zostać. Poza tym Viola, emoty odciągają wzrok mężczyzn od Twojego avatara, no to chyba powinnaś podziękować, że już ich nie ma i postulować utrwalenie obecnej sytuacji. ble ble, z skarbie emotion nie może odciągnąć wzroku meżczyzn od mojego awatara ponieważ jest TYLKO emotionem he....
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
adminku, mam prośbę, bardzo dużo tych emotionków mamy, rozpraszają myśli.... czy możemy prosić o wykasowanie części z nich?
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
emotion nie może odciągnąć wzroku meżczyzn od mojego awatara ponieważ jest TYLKO emotionem he.... "admin", może jednak lepiej przywrócić te emoty -- Jej posty są teraz takie przeraźliwie zimne...
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
emotion nie może odciągnąć wzroku meżczyzn od mojego awatara ponieważ jest TYLKO emotionem he.... "admin", może jednak lepiej przywrócić te emoty -- Jej posty są teraz takie przeraźliwie zimne... hahaha to Ci sie udało...skarbie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
...skarbie...
No Michał coraz lepiej, widzę powoli szansę na "boski" )))
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Trzeba trochę emonitkowego bezrybia zakosztować, aby raki były też piękne...
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
ok przeżyje...
|
|
|
|
|
|
|
Adam319
Go
|
Paskudnie tak pokazywać zad, nawet animowany [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
|