Autor
|
Wtek: ketoza (Przeczytany 344404 razy)
|
Jarek
Go
|
To ja mam problem z paskami ,zawsze obok ,i dalej nic nie wiem
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo jak zdrowy sobie coś zbada, to zaraz jest chory na normy, dlatego lepiej nic nie badać, jak wszystko jest ok.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja nie mam paskow i nic nie wiem, wiec rachunek jest prosty - zeby nic nie wiedziec paski nie sa potrzebne
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
To ja mam problem z paskami ,zawsze obok...
Problem z celowaniem... Może jakieś szkolenia praktyczne są...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo to trzeba z wiatrem, a nie pod wiatr i będzie ok...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie mam paskow i nic nie wiem, wiec rachunek jest prosty - zeby nic nie wiedziec paski nie sa potrzebne Mnie też by nie przyszło do głowy kupić jakiegoś Ketodiastixa. Ale my zdrowe byczki jesteśmy, a taki vvv, zum beispiel, to musi.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wybory zyciowe to mocno indywidualna kwestia Jak ktos wyzdrowieje to moze stracic cel i motywacje zyciowa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Mnie też by nie przyszło do głowy kupić jakiegoś Ketodiastixa. Ale my zdrowe byczki jesteśmy, a taki vvv, zum beispiel, to musi. początkowo dobra sprawa- paski , aby sprawdzić czy nie przeżera się węglami. trzymać na pół + , tak .. z doświadczenia . A później sprawdzać czy w rutynę się nie weszło ( często gubi )
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ta, i może ważyć jedzenie jeszcze?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ta, i może ważyć jedzenie jeszcze? i tak sika się i tak , więc z ciekawości można obsikać sobie palce , i tak się myje ręce i tak
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ta, i może ważyć jedzenie jeszcze? I kalorie wyliczac wg dziennego PPM
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ta, i może ważyć jedzenie jeszcze? i tak sika się i tak , więc z ciekawości można obsikać sobie palce , i tak się myje ręce i tak Nie no, oczywiście, nie zaszkodzi, pytanie jest o cel takiego postępowania. Nie masz krzyżyków to odejmujesz wungla? A jak masz to dojadasz, tak? A jak się nie chce i czujesz się dobrze? Na siłę, w imię zdrowszego zdrowia?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dr Jan Kwaśniewski policzył wszystko dla nas ,wystarczy stosować,a sie nie ketozować
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Dr Jan Kwaśniewski policzył wszystko dla nas ,wystarczy stosować,a sie nie ketozować
Przypominam, że jednemu o tej samej wadze potrzeba 30 g W , a drugiemu 120 , zależy to od b wielu czynników . I ta cyfra i ta jest właściwa. Doktor sam wielokrotnie sugeruje, że zaufanie musi być ograniczone . Krzyżyk na pasku je testuje .
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Skomplikowane to jedzenie w dzisiejszych czasach. Albo żreć 8x warzywa i owoce, albo sikać na paski i żreć węgle, mimo awersji.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No bardzo skomplikowane ,ale dla komplikujących ,bo bez problemu to życie nudne
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na DO powinno się ważyć, liczyć i sprawdzać ketony (ludzie chorzy), na ŻO nie trzeba, ale dobrze jest chociaż raz na parę miesięcy poważyć i policzyć, aby nie zejść na "złą drogę"...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Skomplikowane to jedzenie w dzisiejszych czasach. Albo żreć 8x warzywa i owoce, albo sikać na paski i żreć węgle, mimo awersji. Tak to jest gdy się ma kosmitę w genach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|