administ
Go
|
Na temat chorób, kto ze znajomych zmarł ostatnio, co w aptece zdrożało i co ksiądz na kazaniu mówił to podstawowe tematy do takich rozmów...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Spokojnie, to tylko jakaś nowa formuła...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oni sa tacy biedni skolowani, pasterza im trzeba, bo surojadki grasuja i opty diete psuja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
I bardzo dobrze, bo propozycje Kwaśniewskiego nie są dla wszystkich, choć mogłyby być.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
oj tam, oj tam zaraz tłumoki... przepis jest uroczy, a fragment: "... i formujemy w stożkową kulkę. Na koniec zawijamy ją w wodorost nori..." to wprost arcydziełko poprawnej politycznie religii.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ale on mówi, że idzie do lekarza cukier zbadać Będzie miał cukrzycę, gdy pójdzie . Olej kokosowy zamiast masła ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie wymagaj za dużo. To jest kulturysta, nie zalezy mu na zdrowiu, tylko sylwetce. Ale jak na szczura siłownianego, całkiem dobrze ogarnął temat.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No tak typowo: tyle sie zaleca, tyle wg badan sie wchlania, tyle wg norm trzeba...takie tam pakerniane pojmowanie rzeczyewistosci. Tutaj to samo a ten pan to przeciez znany expert https://www.youtube.com/watch?v=nzwEDUYkOgoTo samo.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ten już gorszy filmek. Długo jeszcze będą spętani zapotrzebowaniem, białkiem, olejem lnianym, suplami i sterydami, ale fajnie, że coś już kiełkuje... Skoro legły mity cholesterolu i zdrowych płatków musli, a ketoza już nie rozwala nerek i mózgu, nie jest źle.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
SZUPER! Uwielbiam takie scientific news! 5*wio, to jest to.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
O Boże, a ja tyle kasy na paski wydałem
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
e tam naukowcy. Doktor nie kazał mieć 3 krzyżyków. O Boże, a ja tyle kasy na paski wydałem biedna niemiecka firma, to warto wspomóc
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
e tam naukowcy. Doktor nie kazał mieć 3 krzyżyków. O Boże, a ja tyle kasy na paski wydałem biedna niemiecka firma, to warto wspomóc No widzisz a ja mam 5 krzyżyków od wielu lat ,ale ulga teraz, bo to prozdrowotne .Ale tak z rozsądku będę dalej paski kupował ,żeby wiedzieć czy nie spada ta ketoza ,bo szkoda zdrowia no nie
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ale kwasica ketonowa, i ketoza żywieniowa to nie to samo.
|
|
|
|
|
|
|
|