Jarek
Go
|
ale kwasica ketonowa, i ketoza żywieniowa to nie to samo.
To żaden problem paski trza kupować ,uwielbiam ten zabieg .
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No widzisz a ja mam 5 krzyżyków od wielu lat...
Tyle + to na skali nie było, chyba że nie pamiętam. Dawno nie bawiłem się w te krzyżyki wszak.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A! Czyli taka dieta Kwaśniewskiego tylko z preparatów! No pora, aby wreszcie ktoś się zajął uhonorowaniem Doktora Kwaśniewskiego, należnym i stosownym odkryciu jakiego dokonał wiele lat temu...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Spoko wyjdzie samo ,jak oliwa sprawiedliwa
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie jestem tego taki pewien, bo nie ma kto tym się zając niestety.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A bo to teraz na chorych się zarabia ,a trzeba będzie to zmienić ,bo zdrowi będą potrzebni .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
sukces przeważnie ma wielu ojców, porażka zwykle nie ma żadnego. Przecież tam wyraźnie mówią: w diecie opracowanej przez polskich naukowców. Odwrócili proporcje między węglowodanami, a tłuszczami. Sprzedają gotowe preparaty zbilansowane, ponieważ zdają sobie sprawę, czego być może nie przewidział Doktor. Ludzie sami nie umieją sobie tego zrobić. Gotowca trudno spieprzyć. A bo to teraz na chorych się zarabia ,a trzeba będzie to zmienić ,bo zdrowi będą potrzebni . mam wątpliwości. Nie kreują wzrostu gospodarczego, bo mają mniejsze potrzeby, sieją defetyzm (odnośnie ''sukcesów'' nauk med) itd
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, Doktor wie co mówi i to od bez mała pięćdziesięciu lat!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co za idioci! Jeżeli przy chemio i radioterapii przeżywalność z tym guzem nie jest większa niż 1,5 roku, a w skojarzeniu z "dietą ketogenną" chory żyje już 3 lata, to co mogło pomóc? Jeszcze piszą, że słusznie nie zrezygnował z oficjalnego leczenia...A skąd wiedzą czy słusznie? Może właśnie gdyby nie brał chemioterapii byłby w lepszej kondycji zdrowotnej...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A może "pacebo" ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nawet jeśli będą dalej namawiać na chemię, ale dorzucą dietę ketogenną jako "leczenie pomocnicze" to zwiększą komfort życia i przedłużą je u chorych na nowotwory przez wzmocnienie organizmu.
|
|
|
|
|
|
|
|