admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
W Polsce zajmowała się Dietą Optymalną dla żołnierzy Inspekcja Sił Zbrojnych, a wcześniej Centrum Doskonalenia Oficerów. Z bardzo dobrymi skutkami, choć niestety dla nielicznych, co potrafili zastosować w praktyce zalecenia Doktora. I jeszcze ta nieszczęsna "konferencja" o żywieniu lotników wojskowych, gdzie Doktor wykazał dobitnie błędy dietetyczne w zaleceniach WIML-u niestety czyniąc sobie z wielu "utytułowanych" głupców wrogów na całe ich życie!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I tak się sprzysięgli głupcy zwani przewrotnie "najwyższymi autorytetami w tym względzie", że Doktor wkrótce miał wiele kłopotów trwających wiele lat. Ale nie było tego złego, co by na dobre dla Doktora nie wyszło. Jak wspomnę sobie te lata prób niszczenia mojego Taty wszelkimi metodami, to śmiać mi się chce - jacy nieskuteczni byli. Począwszy od Kruczka w Braniewie ( https://pl.wikipedia.org/wiki/Stanisław_Kruczek) a skończywszy na - mniejsza z tym.
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Wielu Wielkich ludzi za życia prześladowano, a po ich śmierci i upływie odpowiedniej ilości czasu uznawano ich za faktycznie "Wielkich". Szkoda, że teraz zamiast przyznać rację Doktorowi, to mówią o dietach ketogennych, ketogenicznych, karniwora, a o Doktorze prawie nikt nie wspomni. Może nadejdą lepsze czasy Aczkolwiek Doktorowi nie zależało na zaszczytach(i np. na nagrodzie Nobla), tylko na zdrowiu ludzi, więc miejmy nadzieję, że ludzie zmądrzeją i zaczną stosować ŻO, albo przynajmniej Diety prawie Optymalne
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Za to na cmentarzu codziennie ktoś u Doktora jest! Ktoś kto ma potrzebę płynącą z serca! Codziennie, bo widać po zniczach, kwiatach... - bardzo to dla mnie zaskakujące, a za razem miłe, bo niespodziewane, że tak jest.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ładnie... Tych wdzięcznych ludzi jest bardzo dużo i z pewnością będzie ich więcej w przyszłości...
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
Za to na cmentarzu codziennie ktoś u Doktora jest! Ktoś kto ma potrzebę płynącą z serca! Codziennie, bo widać po zniczach, kwiatach... - bardzo to dla mnie zaskakujące, a za razem miłe, bo niespodziewane, że tak jest. Tys piknie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zadziwiające i bardzo miłe dla mnie - nie spodziewałem się tego.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dokładnie.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Fajnie.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Dziwny jakiś jestem, bo nie za bardzo już pamiętam dlaczego ludzie mają się wzajemnie zabijać, ale to pewnie wina odstawienia TV dawno temu. (...) how nutrition and certain drugs can enhance how fighting men and women perform in battle.
But U.S. defense officials say they lack the legal authorities to dictate to soldiers, sailors, airmen and Marines what they can and cannot eat. Critics of the entire concept warn that the military is entering a danger-filled world if it begins ordering diets and drug protocols solely to build more lethal warriors.
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jestem za, bo każde takie badanie mimo ułomności interpretacji wyników przez badających, potwierdza to, co odkrył Doktor Kwaśniewski. Doktor Kwaśniewski - najwybitniejszy dietetyk ostatnich pięciu dekad. Nie do zastąpienia.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Jestem za, bo każde takie badanie mimo ułomności interpretacji wyników przez badających, potwierdza to, co odkrył Doktor Kwaśniewski. Doktor Kwaśniewski - najwybitniejszy dietetyk ostatnich pięciu dekad. Nie do zastąpienia. Wzór do naśladowania!!!
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Go
|
Dietetyk najlepszy zgadzam sie !
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wzór do naśladowania!!! Jak są chętni, to niech sobie tam...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
A kto z rodziny Doktora jadł raz na dobę? Toan? A Doktor wynalazł IF, chociaż nazywa się Żywienie Optymalne i pościć zabrania
|
|
|
|
|
|
|
|