admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
A tego nie wiem albo raczej nie pamiętam.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
A kto z rodziny Doktora jadł raz na dobę? Toan? A Doktor wynalazł IF, chociaż nazywa się Żywienie Optymalne i pościć zabrania Jeżeli dobrze doczytałam, to Dr Kwaśniewski dopuszcza głodówki na żywieniu optymalnym ale jedno-dwudniowe, bo w pierwszym dniu głodówki metabolizm u człowieka przebiega jak na DO. Dłuższe głodówki powodują zużywanie własnych białek, czyli wyniszczanie-starzenie. Ja co kilka tygodni funduje sobie taka krótką głodówkę i bardzo dobrze się po niej czuję....
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A kto z rodziny Doktora jadł raz na dobę? Toan? A Doktor wynalazł IF, chociaż nazywa się Żywienie Optymalne i pościć zabrania Jeżeli dobrze doczytałam, to Dr Kwaśniewski dopuszcza głodówki na żywieniu optymalnym ale jedno-dwudniowe, bo w pierwszym dniu głodówki metabolizm u człowieka przebiega jak na DO. Dłuższe głodówki powodują zużywanie własnych białek, czyli wyniszczanie-starzenie. Ja co kilka tygodni funduje sobie taka krótką głodówkę i bardzo dobrze się po niej czuję.... Na DO/ŻO jeden dzień bez pokarmu, to tylko przerwa między posiłkami.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Detoks...
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
Bardzo dobrze ujęte; chemizacja żywności........ Żywienie Optymalne jest w praktyce stosowane w przybliżeniu, bo trudno jest bardzo dokłednie obliczyc proporcje. Zmienna jakość produktów spozywczych trudna do okreslenia, nieścisłości w normach BTW, zmiany w stanie fizjologicznym to sa czynniki, ktore wpływają na prawidłowość wyliczania proporcji w spożywanych posiłkach. Wobec tego detoks przyda się co jakis czas......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Poświęcił się dla jajcarzy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dowód jest pewny, bo z oczekiwanym skutkiem!
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To jeszcze może dojeść.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo rozbić głową... Chyba, że ona pęknie zamiast arbuza... Musiał być w ciężkiej ketozie, że tak tłukł...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale dzięki temu może mieć tyłek miękki.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
A kto z rodziny Doktora jadł raz na dobę? Toan? A Doktor wynalazł IF, chociaż nazywa się Żywienie Optymalne i pościć zabrania Jeżeli dobrze doczytałam, to Dr Kwaśniewski dopuszcza głodówki na żywieniu optymalnym ale jedno-dwudniowe, bo w pierwszym dniu głodówki metabolizm u człowieka przebiega jak na DO. Dłuższe głodówki powodują zużywanie własnych białek, czyli wyniszczanie-starzenie. Ja co kilka tygodni funduje sobie taka krótką głodówkę i bardzo dobrze się po niej czuję.... Na DO/ŻO jeden dzień bez pokarmu, to tylko przerwa między posiłkami. https://www.youtube.com/watch?v=P_tcVk5TLBk
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
|
|