admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26718
|
Najbardziej glutenoza uodparnia na grypę.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
Re: ketoza
« Odpowiedz #321 : 2019-11-19, 18:41:25 » |
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
Informacja zaczyna być bardziej interesująca po zdementowaniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Niech teraz Pana Doktora Kwaśniewskiego "naukowcy" całują tam, gdzie mogą pana majstra. I tyle mam do przekazania.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
Re: ketoza
« Odpowiedz #325 : 2019-11-19, 19:25:06 » |
|
Jak to mowi Mariusz, Instytut Niedozywienia i Chorob Metabolicznych Tam jest naukowa kadra+
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ups! Ponieważ link: http://www.nil.org.pl/xml/nil/gazeta/numery/n2003/n200303/n20030307- został archwizowany - muszę zachować jego treść "dla potomności". Było tak: "Prezes Konstanty Radziwiłł, w imieniu NRL, złożył do Prokuratury Rejonowej w Warszawie zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez Jana Kwaśniewskiego, tytułującego się lekarzem medycyny i udzielającego, w związku z tym - porad medycznych oraz publikującego artykuły na temat zdrowia m.in. na stronach internetowych portalu "Optymalni". Jak wynika z ustaleń NIL, Jan Kwaśniewski nie figuruje w Centralnym Rejestrze Lekarzy, jak również, zgodnie z obowiązującymi przepisami, nie weryfikował swojego prawa wykonywania zawodu." Wtedy (marzec 2003r.) też NRL z jej prezesem mogła jedynie cmoknąć Pana Doktora Kwaśniewskiego w mankiet. Napisałbym coś o "ustaleniach NIL", ale mi przecież nie wypada! Mam jeszcze oficjalne stanowisko IŻIŻ w Warszawie, ale nie chcę ośmieszać publicznie tej "szacownej" i zasłużonej w rozmnażaniu chorób instytucji. Trzymam kciuki za Pana Doktora Czerniaka w "nierównej" walce z bezduszną instytucją...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Może się uda Można się odwoływać do emerytury, nadal wykonując zawód.
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
A propos ketozy, to o co chodzi ludziom od keto z tym potasem i jakimiś innymi minerałami? Przecież Doktor wyraźnie napisał, że.... (każdy wie ) Czy zapotrzebowanie jest źle obliczone, czy ludzie stosujący diety wysokotłuszczowe mają mniejsze zapotrzebowanie niż osoby stosujące inne modele żywienia?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A ten potas to od czego w ogóle jest?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to musi być ważny w takim razie!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jasne, potatos to podstawa piramidy żywieniowej, zarówno w formie stałej jak i zacierowej.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale potas to podstawa jonowa protoplazmy, bo zmniejsza pęcznienie białek. Ups! Ja nie mogę, idę na spacer, abym więcej głupot nie napisał!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W mięsie jest średnio prawie jak w pszenicy, o ile mnie pamięć nie myli. Czyli więcej niż podane w tabelce. Ale mogę się mylić, bo już nie pamiętam tylu tych cyferek, bardziej rząd wielkości...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|