kristan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szokujące..
|
|
|
|
|
|
|
Adam319
Go
|
Przejrzałem link i moją uwagę zwróciła zuchwała partyzantka: http://www.dieta-dla-zuchwalych.pl/Poczytam sobie więcej, na razie spojrzałem do rozdziału o nowotworach i wszystko fajnie, tylko ja to bym raczej uznał: ”optymalna ilość węglowodanów” = "niezbędne minimum węglowodanów” i zalecił do stosowania od zaraz jako profilaktykę antynowotworową dla wszystkich od zaraz. Więcej: (...) Nie ma takiej możliwości by komórki nowotworowe w naszym organizmie nie powstawały. (...)
Pozdrawiam serdecznie, Adam
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Dieta dla zuchwałych nie jest moją stronką. Z przyjemnoscią przeczytam opinie na jej temat. Uważam , że kazda dobra informacja na temat D.O. powinna być chwalebna. Ta jest jedną z nich - to oczywiscie moje zdanie. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Strona z dietą dla zuchwałych jest, według mnie, napisana w sposób ciekawy, rzeczowy, logiczny i przekonywujący.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
informacje zawarte w materiale zwalają z nóg ... I właśnie po to informacje te zostały spreparowane. Szczepionki na grypy, to doskonały interes i nie ma go co psuć. PS Szczepienie się przeciwko szybko mutującym patogenom jest bez sensu, ale czy każdy musi o tym wiedzieć? W przypadku grypy groźne jest tylko przełamywanie przez te wirusy immunologicznej bariery gatunkowej, co zdarza się ostatnio niepokojąco często i faktycznie może być przyczyną pandemii wśród podatnych.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"renia" ale przeciętny człowiek nie ma macicy, to po co ma się szczepić?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Przeciętny" i "nieprzeciętny" człowiek nie musi się szczepić, obojętnie - czy coś ma, lub - czy mu czegoś brakuje
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...tylko, że przy tym szczepieniu, te 9-cio letnie dziewczynki, na pewno nie miały nic do powiedzenia...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"renia" ale przeciętny człowiek nie ma macicy, to po co ma się szczepić? ..a właśnie, że przeciętny człowiek ma macicę, bo kobiet jest więcej na świecie, niż mężczyzn.. ..chyba, że masz na myśli przeciętne dochody..
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
"renia" ale przeciętny człowiek nie ma macicy, to po co ma się szczepić? ..a właśnie, że przeciętny człowiek ma macicę, bo kobiet jest więcej na świecie, niż mężczyzn.. ..chyba, że masz na myśli przeciętne dochody.. ha ha Renia napisano Bozia stworzyła człowieka , kobiete i ludzi a człowiek jest rodzaju męskiego
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W takim razie Ciebie urodziła osoba, która nie była człowiekiem? )
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Lepiej by się zajęli dostawami jaj, a nawet niosek, poręcznych kurników itd.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W szkołach są specjalne zalecenia dla rodziców - jak zachować się w czasie pandemii grypy. Przewidują udostepnienie sal szkolnych dla chorych, w razie braku miejsc w szpitalu... ..strach się bać..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Epidemiolog-powinnismy-sie-przygotowac-na-ciezka-epidemie-nowej-grypy,wid,11477637,wiadomosc.html?ticaid=18b7cZdaniem prof. Zielińskiego grypa może rozprzestrzenić się jesienią, a rozstrzygające będą dwa pierwsze tygodnie września, czyli pierwsze tygodnie po rozpoczęciu roku szkolnego. Wówczas będzie wiadomo, z jaką epidemią mamy do czynienia. Liczymy, że będzie łagodna, ale przygotowujmy się na ciężką.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ależ ekspansja!
|