Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Zgłoś do moderatora. (Przeczytany 50980 razy)
|
admin
Go
|
A przy okazji dodam, że z kolejnego zawodu jestem również grafikiem komputerowym, dzięki ukończeniu Kursu refundowanego z środków UE.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No cóż - wszechstronnie wyspecjalizowanego mamy "admina" .
|
|
|
|
|
|
|
|
fink
Go
|
Admin, wiesz dobrze, że chodziło mi o blokowanie "M i T" i "Adam319" z ich prywatnych domowych komputerów, co nadal stosujesz. Wprawdzie odblokowałeś możliwość czytania z anonymouse.org, ale dla wymienionych osób nadal blokujesz ich adresy IP. Możesz napisać dlaczego ? Nie będę powtarzał argumentów związanych z Twoim tatą, bo je już znasz. Moim zdaniem powinieneś głęboko przemyśleć pewne sprawy, jak np. tą, czego się obawiasz, blokując komputery wspomnianych osób. Dla mnie Twoje postępowanie jest zupełnie nielogiczne i nie przystoi dojrzałemu emocjonalnie człowiekowi.
|
|
|
|
|
|
|
fink
Go
|
Admin, spróbuj postawić się w sytuacji zablokowanych, i wyobraź sobie, co byś pomyślał np. o Witoldzie Jarmołowiczu, gdyby Ci zablokował zwykłe czytanie forum Dobrej Diety.
|
|
|
|
|
|
|
fink
Go
|
Wycofuję słowa odnośnie blokowania "Adam319". Podesłał on mi zrzut ekranu i uznałem za oczywiste że jest on wykonany na jego komputerze, toteż byłem przekonany, że możliwość czytania dla niego też jest blokowana. Było to więc zwykłe nieporozumienie.
|
|
|
|
|
|
|
Flawia
Go
|
przeczytałam 4 strony tego wątku i dalej nie wiem,czemu byłam zablokowana? Dowiedziałam się że nie tylko ja. Wszyscy? Chciałabym tylko dowiedzieć się czy to wynikało z tego,że dawno nic nie pisałam czy z tego, że to co kiedyś pisałam było bezwartościowe? Kiedy zrobiono tą blokadę?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
czemu byłam zablokowana? Dowiedziałam się że nie tylko ja. Wszyscy? Chciałabym tylko dowiedzieć się A na czym to twoje "zblokowanie" polegało?
|
|
|
|
|
|
|
Flawia
Go
|
Mogłam czytać forum, ale gdy się chciałam zalogować to wyskakiwała informacja, ze taki użytkownik nie istnieje.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
W takim przypadku nie logowałaś się przez 120 dni i konto "Flawia" zostało usunięte. W przypadku np: "awatarów" okres ten jest ustalony na 35 dni, załączników 30 dni... Chodzi po prostu o minimalizację bazy danych.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jestem jak najbardziej za, popieram propozycje fink. admin proszę zgódź sie na tę propzycje "Molka" tym "aferałom" z "Dobre Dzieci" podpowiedz, że wystarczy zresetować konto jeśli się nie można dostać. Pani "lekarce" - też... możesz, choć jej stadko wyimplantowałem już w całości na DD Dobry wątek. Działo się tutaj...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jestem jak najbardziej za, popieram propozycje fink. admin proszę zgódź sie na tę propzycje "Molka" tym "aferałom" z "Dobre Dzieci" podpowiedz, że wystarczy zresetować konto jeśli się nie można dostać. Pani "lekarce" - też... możesz, choć jej stadko wyimplantowałem już w całości na DD Dobry wątek. Działo się tutaj... Hehe, no. Okazalo sie, za admin mial nosa, bo fink okazal sie kompletnym parnoikiem z mania przesladowcza Jego osattnie teksty na dd to byl czystej wody belkot pomylenca Stadko lekarki to chodzi o jej wsystkie nicki? To tez byla dobre Natomiast teksty typu "he, hi, własnie siem mi uwolniło bąka... Potem sie molka tlumaczyla, ze ona tych bakow nie puszcza
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Admin złagodniał, bo teraz też czasem p... głupoty bez konsekwencji
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I bardzo dobrze, tak trzymaj.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
UWAGA! Właścicielem postu na tym Forum jest jego twórca (autor) i to on ponosi ewentualną odpowiedzialność karną, czy cywilną za naruszenie czyjegoś dobrego imienia.
No nie tylko, niestety. Admin, a więc osoba "dająca platformę" do wypowiadania się, też jest zobligowany do baczenia na tę kwestię i do moderacji wiadomości w razie konieczności.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Anakin. A właśnie, że "stety". "Zoba tera" co się będzie działooo ... Szefu mój, nie życzę sobie, abyś ktokolwiek brał odpowiedzialność za moje, "po polskiemu" pisanie posty- to godzi w moje wartości intelektualne, z takim trudem uzyskane, a w dodatku jest pospolitym pasożytowaniem, rozpowszechnionym bardzo w dwóch tysiącleciach, a z uporem maniaka kontynuowane (w dodatku z historyczną "konsekwencją"- bo ta, przecież ma się powtarzać) w trzecim. Mógłbyś tego dopilnować! Anakin, a zupełnie przy okazji i Ty @Zeto555. "Stety", ponieważ jest to świetna okazja dla przydupasów, aby mogli się wykazać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|