Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: solarium - jak arszenik. (Przeczytany 79256 razy)
|
|
kristan
Go
|
Przeczytałem cały wątek(fajny wątek) , bo to przecie branża mi bliska była. Dla niektórych D , czy D3 to to samo co węgiel kamienny , a kamień węgielny , lub i...pić w Szczawnicy , czy szczać w piwnicy A przecież Dr Kwaśniewski pisał , że "lepiej jest nic nie wiedzieć , niż wiedzieć źle"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przeczytałem cały wątek(fajny wątek) , bo to przecie branża mi bliska była.
Juz nie jest?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
kristan
Go
|
Była znaczy ...była. Nie oparła się naporowi zmasowanych ataków , czyt. kontroli , wszelakich instytucji uwalających, w zasadzie każdą działalność gospodarczą. Niektórzy wiedzą o czym piszę. Teraz mam spokój , a wyeliminowanie potrzeb dało mi ogromną Wolność. Proszę spróbować...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Była znaczy ...była. Nie oparła się naporowi zmasowanych ataków , czyt. kontroli , wszelakich instytucji uwalających, w zasadzie każdą działalność gospodarczą. Niektórzy wiedzą o czym piszę. Teraz mam spokój , a wyeliminowanie potrzeb dało mi ogromną Wolność. Proszę spróbować...
Dziękuję, postoję Ale wiem o czym piszesz. Naturalne jest jednak naturalne, a sztuczne jest sztuczne. Poza tym, synteza witamin w organizmie to zawsze zapasowy obwód, w stosunku do wchłaniania w Jelitkowie
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dziękuję, postoję Ale wiem o czym piszesz. Naturalne jest jednak naturalne, a sztuczne jest sztuczne. Poza tym, synteza witamin w organizmie to zawsze zapasowy obwód, w stosunku do wchłaniania w Jelitkowie ojjoj joj nie badz taki om em
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziękuję, postoję Ale wiem o czym piszesz. Naturalne jest jednak naturalne, a sztuczne jest sztuczne. Poza tym, synteza witamin w organizmie to zawsze zapasowy obwód, w stosunku do wchłaniania w Jelitkowie ojjoj joj nie badz taki om em Ja tylko tak, dla podtrzymania tematu Adampio pisuje, Kristan się odezwał, trza kultywować
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlacha! Bo inaczej to znowu "banda 10" opanuje forume!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziękuję, postoję Ale wiem o czym piszesz. Naturalne jest jednak naturalne, a sztuczne jest sztuczne. Poza tym, synteza witamin w organizmie to zawsze zapasowy obwód, w stosunku do wchłaniania w Jelitkowie ojjoj joj nie badz taki om em Ja tylko tak, dla podtrzymania tematu Adampio pisuje, Kristan się odezwał, trza kultywować Jaaha, to i ja. Dawaj liszkę do góry- całować będę, gdyż Ci się za wysiłek w kultcośtam należy, Całuśny Ty mój. Kristan. Jedna Wolność odzyskana. Teraz kolej na Wolność Sumienia. nianiania
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|