Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: się "studiuje" (Przeczytany 22166 razy)
|
renia
|
Jak miło "słyszeć" przyjazne słowa..Ja, naprawdę bym chciała, żeby na Forum nie było złośliwości i kłótni. Ale poniżana też nie lubię być.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia ma dzieciaki, które na pytanie co chcą na śniadanie – odpowiadają: „ same żółtka”i co tu zgłębiać, przytaczać, wywoływać do tablicy i przekomarzać? Tylko pozazdrościć. Już od paru dni zmienili wymagania. Teraz na "topie" jest omlet.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Renia ma dzieciaki, które na pytanie co chcą na śniadanie – odpowiadają: „same żółtka” i co tu zgłębiać, przytaczać, wywoływać do tablicy i przekomarzać? Tylko pozazdrościć. adam319 przecież dobrze wiesz że nie o to chodzi...:-)lubią zółtka ok, nikt nie ma nic do tego, ich "byznes" hi ja osobiscie nie mam nic do ludzi którzy czytają sobie ksiażki dr Kwaśniewskiego, kodują proporcje, ważą, mierzą, przeliczaja "fte i wefte"....ich "byznes" hi ale wk...mnie to, gdy taki delikwent "wsadza nos" w mój "biznesik" i nie podoba sie to że ja mam ochotę podyskutować np. z adminem czy innymi userami tego forum na tematy głębsze, na tematy które pozwalają bardzo powoli ale systematycznie "ułożyć puzzle..." kto nie ma ochoty na "układanke" droga wolna.....hi pozdrawiam Cię bardzo serdecznie adam319:-)
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A w wątku "Humor" pisałem na temat "Przekażcie sobie znak pokoju" - o starszej pani
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Potrzebuję dobry wzór CV i listu motywacyjnego, a nie jakieś tam rozważania o "kosmitach". Kto ma dobre linki?
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
A w wątku "Humor" pisałem na temat "Przekażcie sobie znak pokoju" ok, od dzisiaj "przekazuje znak pokoju"....ale pożartować będzie można? np. z treści postu a nie podmiotu, ja bez tego życ nie mogę, obiecuje żartować bezpodmiotowo...ok?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Potrzebuję dobry wzór CV i listu motywacyjnego, a nie jakieś tam rozważania o "kosmitach". Kto ma dobre linki? "adminie" myślę, że chodziło Tobie o zmianę tematu, a nie o linki, bo tych w googlach jest od wyboru, do koloru
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
bo tych w googlach jest od wyboru, do koloru A właśnie, że chodzi mi o linki, ale nie "od wyboru..." tylko takie już przez kogoś polecone, bo po co mam tracić czas na "goooglowanie". Ja chcę konkrety... Wchodzę, wypełniam gotowca i po sprawie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takich rzeczy to ja nie potrzebowałam... Ale może kiedyś, to wtedy Ty już będziesz miał gotowca i ja nie będę musiała szukać
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak się zastanawiam, dlaczego w życiu realnym jestem postrzegana, jako osoba ...mądra, to może za duże słowo, ale przynajmniej - niegłupia, a na Forum chcą ze mnie zrobić kompletną idiotkę i analfabetkę?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Tak się zastanawiam, dlaczego w życiu realnym jestem postrzegana, jako osoba ...mądra, to może za duże słowo, ale przynajmniej - niegłupia, a na Forum chcą ze mnie zrobić kompletną idiotkę i analfabetkę?
Renia to nie jest tak jak piszesz! Chetnie bym Tobie wytlumaczyl, ale to masa "pisania". Jak chcesz mozemy na ten temat "pogadac". Ja Ciebie lubie i pisze to szczerze. Prawda jest, ze od czasu do czasu "pietnuje" pewne "klimaty" ktore sa "smieszne" albo nawet "groteskowe". Ty wtedy wpadasz w "wielka zlosc". Moze wiecej "dystansu" do "Samej Siebie" i bedzie dobrze?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jest dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..ale nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czy na tym Forum można mieć wykształcenie podstawowe i ośmielić się odezwać na "płytkie" tematy? Czy zaraz będzie się zakrakanym przez "wysoki poziom" ?
|
|
|
|
|
|
|
barja
Go
|
Lepsze jest wrogiem dobrego...
|