administ
Go
|
Owocowy Panie...Chyba nie jakiś makowy... A to dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas nie pija się kompotów, Ze strzykawki, to tylko w żyłę... Aż tak medycznie to ja nie jestem szkolona...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Aż tak medycznie to ja nie jestem szkolona... Ja też nie, nawet psu nie potrafiłem zrobić zastrzyku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Gdybym miał ogród z przyjemnością obdarowałbym wszystkich owocami na soki, dżemy, kompoty i wszelkie inne pyszności, bo szkoda byłoby tak patrzeć jak się owoc na ziemi marnuje. ociec, żeby ktoś zgodził się odebrać gruszki, musi je pozrywać, i w wiaderkach postawić pod drzwiami. Obcym osobom ! A orzechów to już w ogóle nikt nie chce zbierać, bo ciężko się schylać, i nie może nikogo namówić, on też nie czołga się po nie. Wiśnie i czereśnie są bardzo świetnym pokarmem dla ... szpaków. Jabłonki poszły pod piłę motorową. Morele ( pestki Adasia ! ) wymarzły.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Cinko,ale orzechów szkoda.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Jarek, nie ma szans, aby smakowały, gdy jesz dużo zwierzęcych tł. nasyconych. Jako dodatek do kremu ewentualnie. A tzw dni orzechowo - chałwowe i sezamowe dla optymalnych to jakiś matrix
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jarek, nie ma szans, aby smakowały, gdy jesz dużo zwierzęcych tł. nasyconych. Jako dodatek do kremu ewentualnie. A tzw dni orzechowo - chałwowe i sezamowe dla optymalnych to jakiś matrix Prawda. Ale ja lubię łychę masła orzechowego czasem, konsystencja niesamowita.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Orzech jest moim ulubionym dodatkiem do deserów itp .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie ma co ich demonizować, to najlepsze z roślin na tłuszczówce.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak Szydło będzie premierką!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie ma co ich demonizować, to najlepsze z roślin na tłuszczówce. Orzechy, jeszcze w gościach są super.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
tak, szczególnie gdy przyjdą z protezami lub bez
|