Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: bbm... (Przeczytany 6542 razy)
|
admin
Go
|
|
bbm...
« : 2009-08-12, 13:05:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba zaczynają otwierać oczy...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Pięknie.
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Zemsta koncernów farmaceutycznych będzie S T R A S Z N A !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Zemsta koncernów farmaceutycznych będzie S T R A S Z N A !!!!!!!!!!
a na czym ta zemsta będzie miała polegać? nie będę mogła kupić w sklepie jaj czy sera czy słoniny? co mnie obchodzi koncern farmaceutyczny?
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Wykupią wszystkie kury i jajka będą sprzedawać w cenie złota.
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Wykupią wszystkie kury i jajka będą sprzedawać w cenie złota. Gratuluję poczucia humoru
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Światełko w tunelu.....
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Światełko...? "....Piszący ten artykuł Regina Janicka i Tadeusz Suchowiecki współpracują ze sobą od wielu lat. Tadeusz Suchowiecki wraz z żoną Hanną prowadzą w Ciechocinku Arkadię, którą w pieczywo optymalne zaopatruje piekarnia Reginy i Dariusza Janickich z Chludowa k/Poznania...". Ja to czytam jako zwykły komercyjny artykuł. "......Po tych kilku zdaniach wstępu zamieszczamy jeden z bardzo licznych listów od byłych chorych, do Pana Doktora Jana Kwaśniewskiego, dla zobrazowania skuteczności działania Diety Optymalnej i uzmysłowienia, że z dolegliwości zdrowotnych, w tym otyłości możemy wyleczyć się prawidłowym odżywianiem organizmu..." W tym miejscu TVmarkety potrafią zobrazować (czytaj: wkleić ) postać kobiety, albo mężczyzny przed rozpoczęciem i np. miesiąc po zastosowaniu promowanej diety. Drogi Adminie, czy to może jest test na poprawne funkcjonowanie umysłu?
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Adminie, tekst jest mi znany, i, oczywiście jestem zdania,że tak wygląda prawda o ŻO.Cieszę się, że przynajmniej bydgoski okręg jest zainteresowany tym, żeby ludziom dawać wskazówki o tym, jak wygląda prawda o nas, czyli o gatunku ludzkim. Jednocześnie boleję nad tym, że dalej smoła tybetańska i temu podobne pierdoły trafiają do ludzi łatwiej, niż prawdziwa wiedza. Przekonanie o prawidłowości o stosowaniu tego modelu życia, jakie proponuje dr J.K. nie trafia masowo do ludzi, bo zbyt silne jest lobby oficjalnych czynników. Liczenie na to, że w niedojrzałych (nie powiem-chorych) umysłach ludzkich pojawi się wiedza- jest niedorzeczne. Jednocześnie, jak to zwykle w tym kraju bywa, zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie chciał zbić kapitał na czyimś dorobku, stąd te wszyskie "odszczepy" myśli człowieka, który wie. Przez naszą taktowność i brak nachalności będzie trudno przekonać ludzi o słuszności prawdy. Szkoda, bo myślę, że twórcy ŻO chyba chodziło o wyzwolenie tego właśnie narodu, przede wszystkim. To taka moja cholernie gorzka konkluzja. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|