RTS
Go
|
A co na to wszystko Zygmunt Vizir.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
To wklej fotkę,pokaż jak to zadziałało na Tobie.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
To wklej fotkę,pokaż jak to zadziałało na Tobie. ...niestety musze cie zmartwic,nie testowalem tego na sobie ...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No po tym środku to bym chyba była "Gold-blondie"
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
... ...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
.. ... Nie płacz,musimy się wziąć w garść.Iść dalej naprzód,nikt za nas tego nie zrobi. Jak będziemy oboje płakać to nic z tego nie będzie.Jedno musi być twarde,niech będzie,że to będę ja.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...
[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
.. ... Nie płacz,musimy się wziąć w garść.Iść dalej naprzód,nikt za nas tego nie zrobi. Jak będziemy oboje płakać to nic z tego nie będzie.Jedno musi być twarde,niech będzie,że to będę ja. ... stkoda.bo lubie kobiety wrazliwe ...
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
... stkoda.bo lubie kobiety wrazliwe ... Fajne są twarde i wrażliwe...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
... stkoda.bo lubie kobiety wrazliwe ... Fajne są twarde i wrażliwe... ...najlepsze sa szybkie kobiety i piekne samochody ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Kiedy trzeba być twardym,to trzeba,no nie? Tzw. twardość nie wyklucza wrażliwości ,jak RTS słusznie zauważył. Zresztą często bywa tak,że kobiety w niektórych sytuacjach udają ,że są takie twarde,silne itd.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
... stkoda.bo lubie kobiety wrazliwe ... To ja zrobię wszystko by być twardą. Napij się buteleczkę wody utlenionej ,może zmienisz poglądy. Ponoć ta woda,to na zmianę poglądów wpływa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|