RTS
Go
|
...Zresztą często bywa tak,że kobiety w niektórych sytuacjach udają ,że są takie twarde,silne itd. Wrażliwość czasem przydaje się czymś zakryć.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
On ma rogi, dlatego fotki nie wstawia.. Gwidon się załamie jak to przeczyta. Co Ty.. on należy do tych twardzieli..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...Zresztą często bywa tak,że kobiety w niektórych sytuacjach udają ,że są takie twarde,silne itd. Wrażliwość czasem przydaje się czymś zakryć. Ja zakrywam..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Ja zakrywam.. Jak czasem tak zakryję to odkryć potem nie mogę.
|
|
|
|
|
|
|
tadzio
Go
|
stosowałem wode utleniona na nadciśnienie i muszę powiedziec, że dziala jak tabletka , ale trzeba stosowac dokladnie czyli dwie godz, po jedzeniu albo 0,5 godz. przed ale to jest dość trudne w stosowaniu
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...wg. mnie picie wody utlenionej ,,bez konserwantow,, wg. Nieumawykina jest calkowicie bezpieczne i jest pomocne w likwidowaniu wieku dolegliwosci, jednak zawsze najwazniejsze jest odzywianie ...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... stkoda.bo lubie kobiety wrazliwe ... Fajne są twarde i wrażliwe... Czyli takie niecycate i niepyskate. Bom sobie zaś przypomniał.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mam to w pdf, z tego co kojarze w sklepiku u JW tez to jest. Te ruski maja swoje ciekawe wizje.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
A może trzeba sobie najpierw poczytać o historii dbałości o jamę ustną? A może się okaże, że pandemia próchnicy pojawiła się wraz z rozpowszechnieniem pasty i szczoteczki do zębów? A może jałowy "otwór gębowy" to nie jest to, co natura przewidziała jako normę? Dla mnie sytuacja jest jasna, ale jeśli ktoś lubi wierzyć w każde głupstwo, które wyczyta w internecie, to czemu nie! A białe zęby nie są zdrowe! Zdrowe zęby mają inny kolor.
To co, admin zębów nie myje? "Jałowy otwór gębowy" Myślałem, że tylko ja jestem takim zwierzakiem...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Myje. Ale z fluorem Ja sodą i wodą utl mywam, ale drożej wychodzi Aniżeli paskudztwem w tubce z proszkiem do prania i płynem do mycia naczyń połączonym w kisiel. Kupiłem sobie bez flouru kiedyś dla dzieci pasty, smakowała jak guma balonowa z Pewexu Donaldówa z historyjkami
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Daje to mycie soda jakie skutki? Czytalem, ze to tylko dzialanie scierne sody daje efekt i uszkadza szkliwo.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Daje to mycie soda jakie skutki? Czytalem, ze to tylko dzialanie scierne sody daje efekt i uszkadza szkliwo.
Samo mycie uszkadza, przyzębie też uszkadza. Dawniej ludzie czyścili zęby ukośnie przyciętą gałązką, raz na ruski rok, ale teraz wszyscy chcą mieć białe zęby, a białe to słabe.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
z wodą utlenioną nie szoruje. Soda jest b dobrym środkiem czyszczącym i nieszkodliwym. Mnie służy, przyzwyczaiłem się. Pomysł od Zięby
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zięba głęboko Ci wszedł "za skórę"... Ja z początku z zaciekawieniem go słuchałam i czytałam, ale mi przeszło i już nie ciekawi...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
podobno Zyon jest jego pasierbem
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
z wodą utlenioną nie szoruje. Soda jest b dobrym środkiem czyszczącym i nieszkodliwym. Mnie służy, przyzwyczaiłem się. Pomysł od Zięby Co to znaczy nie szoruje?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ciapka z sody i wody utl , nie jest taka szorstka i drażniąca, jak w przypadku samej sody.
|
|
|
|
|
|
|
|