Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wątek: omlet bananowy (Przeczytany 32321 razy)
|
renia
|
...albo rotacjÄ ciÄ
gu fibonacciego...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
A ja mam kontakt z oszustkÄ
, nawet dostaĹem paseczki w prezencie .Bardzo mi siÄ podoba , i dlatego moĹźe mnie leczyÄ Â
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
ZapomniaĹem dopisaÄ ,Ĺźe jeszcze te bardzo otyĹe kobitki diagnozuje ,ale to trzeba zmieniÄ ,bo zapominam o sobie .
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Gość
|
banany obniżają poziom cholesterolu i zapobiegają miażdżycy.   I to jest prawda, ale tylko na dietach zbliżonych do zdrowej diety wysokowęglowodanowej zaproponowanej dla wielu przez Doktora. To ja sie tylko dopytam, by sie upewnic czy moj tok rozumowania jest tu sluszny... Banany na te oba "syndromy" dobre niczym groch, fasola, bob (na zdrowej wysokoweglowodanowce) bo stosunek B:T w nich tak samo dobry jak przy tych straczkowych? Zas na przy korytkowej proporcji banany duzo szkodliwsze niz straczkowe, bo fruktoza? Admin wspominal, ze fruktoza nawet lepsza od innego "cukru" w jakiej okolicznosci? To bylo na zdrowej wysokoweglowodanowce dla sportowca? W posilku okolotreningowym? Czy na ZO z rozsadnie ograniczona liczba weglowodanow? Pytam, bo juz mnie sie miesza...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Gość
|
"bo stosunek B:W", oczywiscie, a nie "B:T", jak napisalem z rozpedu...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
TVN ostatnio ma misle wtlaczania "rzetelnej" prawdy w oczy i uszy planktonu Bardzo sie staraja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
...albo rotacjÄ ciÄ
gu fibonacciego... Ja poszedlem dalej, teraz rotuje przestrzen Hilberta i funkcje falowa, trzeba isc z duchem czasu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
banany obniĹźajÄ
poziom cholesterolu i zapobiegajÄ
miaĹźdĹźycy.   I to jest prawda, ale tylko na dietach zbliĹźonych do zdrowej diety wysokowÄglowodanowej zaproponowanej e tam, tak to moĹźna nawet powiedzieÄ, Ĺźe mÄ
ka pszenna 550 leczy . Pod warunkiem, Ĺźe póŠĹyĹźki dziennie zjem do ĹťO. Banany na te oba "syndromy" ciekawe. Ĺťe cholesterol jest czegoĹ syndromem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|