Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: omlet bananowy (Przeczytany 32323 razy)
|
renia
|
...albo rotację ciągu fibonacciego...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ja mam kontakt z oszustką, nawet dostałem paseczki w prezencie .Bardzo mi się podoba , i dlatego może mnie leczyć
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zapomniałem dopisać ,że jeszcze te bardzo otyłe kobitki diagnozuje ,ale to trzeba zmienić ,bo zapominam o sobie .
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
banany obniżają poziom cholesterolu i zapobiegają miażdżycy. I to jest prawda, ale tylko na dietach zbliżonych do zdrowej diety wysokowęglowodanowej zaproponowanej dla wielu przez Doktora. To ja sie tylko dopytam, by sie upewnic czy moj tok rozumowania jest tu sluszny... Banany na te oba "syndromy" dobre niczym groch, fasola, bob (na zdrowej wysokoweglowodanowce) bo stosunek B:T w nich tak samo dobry jak przy tych straczkowych? Zas na przy korytkowej proporcji banany duzo szkodliwsze niz straczkowe, bo fruktoza? Admin wspominal, ze fruktoza nawet lepsza od innego "cukru" w jakiej okolicznosci? To bylo na zdrowej wysokoweglowodanowce dla sportowca? W posilku okolotreningowym? Czy na ZO z rozsadnie ograniczona liczba weglowodanow? Pytam, bo juz mnie sie miesza...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
"bo stosunek B:W", oczywiscie, a nie "B:T", jak napisalem z rozpedu...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
TVN ostatnio ma misle wtlaczania "rzetelnej" prawdy w oczy i uszy planktonu Bardzo sie staraja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
...albo rotację ciągu fibonacciego... Ja poszedlem dalej, teraz rotuje przestrzen Hilberta i funkcje falowa, trzeba isc z duchem czasu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
banany obniżają poziom cholesterolu i zapobiegają miażdżycy. I to jest prawda, ale tylko na dietach zbliżonych do zdrowej diety wysokowęglowodanowej zaproponowanej e tam, tak to można nawet powiedzieć, że mąka pszenna 550 leczy . Pod warunkiem, że pół łyżki dziennie zjem do ŻO. Banany na te oba "syndromy" ciekawe. Że cholesterol jest czegoś syndromem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|