Radzio
Go
|
hehe dawno sie tu tak nie usmiałem to rozumiem że tylko koty radzio chciały spojrzeć na twój sernik Dzięki za pochwałę . A historia z sernikiem to fakt.
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Mena
Go
|
Witam wszystkich, od 2 miesięcy jestem na ZO. Byłam na konsultacji i przy moim wzroście 174cm ustalone zostały proporcje (60:150-200:60) a po 3 miesiącach zmniejszyć białko do 50. Niestety zauważyła, iż strasznie pękają mi naczynka krwionośne na nogach, skórę mam bardzo wysuszoną (piję dziennie min. 2 litry wody). Pewnie gdzieś popełniam błąd, może nie powinnam czegoś jeść? Bardzo proszę o poradę. Pozdrawiam Marlena
|
|
|
|
|
|
|
Mena
Go
|
I czy popękane naczynka się wchłoną? Pozdrawiam Marlena
|
|
|
|
|
|
|
JTKirk
Go
|
bardzo fajny wątek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A tak, bo to taki "wirtualny świat". mi np. przy nadmiarze weglowodanow wyskakują jakieś "syfy" ze tak to nazwe przy np. spożyciu mleka w większej ilości katar, kichanie itp, bo nie doczytałem że mleko to zło a na początku (pare dni) myślałem że to jakieś złe efekty DO co oczywiście było nie prawda, dlatego im prościej (potrawy) tym lepiej i pewniej że to co stosuje jest bliskie ideałowi , szczególnie, na początku więcej nie doradzam bo nie mam do tego tzw. kompetencji
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie to miało być! To. nie gdzies na forum przeczytałem ze ktos sie skarżył że ma dreszcze i padla odpowiedz ze moze to brak wegla.Hmm... no fakt brak węgla może doprowadzić do dreszczy nawet na DO bo jednak mamy prawie zime a poważnie to z mojego krótkiego doświadczenia nie każdego rad na forum warto słuchać bo zaczną sie jakieś modyfikacje, rotacje odchodzenie od podstawowych zasad itd. to jest świat wirtualny nie wiesz kto ile ma lat, jak ma/miał choroby jak się naprawdę odżywia. co oczywiście nie znaczy że nie ma tu postaci które bardzo pomagają :0
|
|
|
|
|
|
|
JTKirk
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Chcesz się załapać na Złotą Łopatę za odkopanie przedpotowego wątku?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie, pewna Użytkowniczka go przeglądała, więc tak się głośno zastanawiam!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Aha, w głowę kobiety nie wejdziesz.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie mam zamiaru, bo to harmonię można sobie naruszyć!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Chyba się domyślam, która kobieta "Babeczka" - Reniu - zawsze piszesz "babeczka".
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|