adampio
Go
|
Ja tez chce do tego klubu osob zakreconych. Czy mezczyzni musza placic wpisowe? A jak tak to dlaczego takie wysokie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mężczyźni muszą płacić podwójnie - konto zaraz podam To jest klub otwarty dla wszystkich. Jedynym warunkiem przynależności jest opisanie przynajmniej jednej rzeczy, która Cię dzisiaj cieszy. Jeśli takiej nie ma, to musisz poczekać na odpowiedni dzień. Właśnie wybieramy władzę w systemie demokratycznym - 80% parytetów należy do kobiet
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Mężczyźni muszą płacić podwójnie - konto zaraz podam To jest klub otwarty dla wszystkich. Jedynym warunkiem przynależności jest opisanie przynajmniej jednej rzeczy, która Cię dzisiaj cieszy. Jeśli takiej nie ma, to musisz poczekać na odpowiedni dzień. Właśnie wybieramy władzę w systemie demokratycznym - 80% parytetów należy do kobiet Dzien zaczalem od optymalnego sniadania, lezew lozku i slucham Czerwonych Gitar, tych najstarszych z samego pocztku ich dzialalnosci. Te trzy rzeczy wprowadzily mnie w tak dobry nastroj, ze hej. Poza tym swieci slonce i jest wspaniale. Dlaczego pada desz? Napewno nie wie nikt Dlaczego wieje wiatr?............. itd Zycie jest piekne
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Witam wszystkich pozytywnie zakręconych Jestem 2 lata i 4 miesiące na ŻO i z każdym upływającym dniem jestem coraz bardziej zadowolony z życia i zdrowia Miło wspominam ostatnie intensywne letnie 14 dniowe wędrówki po Tatrach i cztery wypady na spływ kajakowy po Pilicy i Zalewie Sulejowskim. Jeszcze trochę rowerku teraz w te jesienne dni. Niestety często sam. Moja żona nie stosuje ŻO a więc taki samotny biały żagiel jestem Całe rodzinne otoczenie martwi się i bacznie mnie obserwuje. Za każym razem przy spotkaniach przekazują mi nowe zgubne rewelacje na temat żo. Dziwne to jest, bo akurat ja jestem zdrowy a moi "doradcy" leczą się na wszelkie dolegliwości farmaceutykami, siedzą w przychodniach tłumnie odwiedzanych przez masy chorych ludzi. Jestem pełen optymizmu i cieszę się że tu na forum takich radosnych osób jest wiele pozdrawiam serdecznie jerzy555
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cieszę się Jerzy, że do nas dołączasz. Z tej okazji dostajesz darmowy wstęp do naszego Klubu PS. "Znam" Ciebie z widzenia (pamiętam zdjęcie na Forum) i tym bardziej się cieszę, że wróciłeś.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
PS. " Znam" Ciebie z widzenia (pamiętam zdjęcie na Forum) i tym bardziej się cieszę, że wróciłe¶. ..a może się mylę, już nie wiem..
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
PS. " Znam" Ciebie z widzenia (pamiętam zdjęcie na Forum) i tym bardziej się cieszę, że wróciłe¶. ..a może się mylę, już nie wiem.. witam Cię Renia nie mylisz się, rejestrowałem się kilka razy na tym forum a wczoraj znów ponownie bo mój login był nieznany? czytam często tu na forum ale wiecznie brak czasu(przed chwilką wróciłem do domu) Zawsze mam jakieś zajęcie. Dziękuję za radosne słowa, myślę że częściej zabiorę się do pisania pozdrawiam-Jerzy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
witam Cię Renia nie mylisz się, rejestrowałem się kilka razy na tym forum a wczoraj znów ponownie bo mój login był nieznany? czytam często tu na forum ale wiecznie brak czasu(przed chwilką wróciłem do domu) Zawsze mam jakieś zajęcie. Dziękuję za radosne słowa, myślę że częściej zabiorę się do pisania pozdrawiam-Jerzy Cieszę się, że coraz więcej Optymalnych, z różnym stażem, wraca na Forum. Zawsze miło usłyszeć, że komuś ŻO pomogło i nadal pomaga w poprawie zdrowia i kondycji. A co do pisania - to trzymam Cię za słowo. Ja chętnie zacznę więcej czytać - zamiast w kółko pisać Na powitanie zadedykuję Tobie, stosowną do takiej okazji, piosenkę w wątku z muzyką.
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
dzięki, lecę czytać
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
witaj jerzy555 ale fajnie że przybywa nowych forumowiczów, ja bardzo zachęcam do aktywnego uczestnictwa w życiu forum wszystkich tych którzy cichaczem skradając sie przeszukują forum
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
witaj jerzy555 ale fajnie że przybywa nowych forumowiczów, ja bardzo zachęcam do aktywnego uczestnictwa w życiu forum wszystkich tych którzy cichaczem skradaj±c sie przeszukuj± forum witaj viola44 jestem na kilku jeszcze innych forach(tatrzańskie, krótkofalarskie, elektroniczne, fotograficzne...) i szczerze mówiąc jeszcze nie spotkałem się z takim stwierdzeniem że cytuję: ...tych którzy cichaczem skradając się przeszukują forum.Przez kilka chwil czułem się nieswojo no ale trudno.....ponieważ jestem pozytywnie zakręcony to zapomniałem już o tym i teraz postaram się nie skradać Mam elektrotechniczne wykształcenie i raczej w sprawach zdrowotno-żywieniowych mam najmniej do powiedzenia. Uczę się dobrze odżywiać i myślę że niebawem będę mógł doradzać komuś w tym temacie jednak narazie tylko czytam i słucham żeby nie robić błędów. Za wiele zainteresowań mam w jednym czasie i trudno to pogodzić a tu jeszcze praca i praca.... Serdecznie Ciebie pozdrawiam i do następnego jerzy
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
witaj viola44 jestem na kilku jeszcze innych forach(tatrzańskie, krótkofalarskie, elektroniczne, fotograficzne...) wow, widzę iż masz wiele pasji, jesteś może GOPR owcem czy miłośnikiem gór? i szczerze mówiąc jeszcze nie spotkałem się z takim stwierdzeniem że cytuję: [b]...tych którzy cichaczem skradając się przeszukują forum. Przez kilka chwil czułem się nieswojo no ale trudno.....ponieważ jestem pozytywnie zakręcony to zapomniałem już o tym i teraz postaram się nie skradać to nie było złośliwe z mojej strony, to taka maleńka kokieteria z mojej strony... Za wiele zainteresowań mam w jednym czasie i trudno to pogodzić a tu jeszcze praca i praca....
super że zdecydowałeś się na czynne uczestnictwo mimo nawału pracy....nie będę Ci tłumaczyć jak wciągające są fora bo widzę że nie jesteś "prawiczkiem" pozostaje mi mieć nadzieje że to właśnie forum polubisz na tyle, że będziesz chciał tu zaglądać w miarę regularnie... Serdecznie Ciebie pozdrawiam i do następnego jerzy trzymam Cie za słowo
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
witaj viola44 jestem na kilku jeszcze innych forach(tatrzańskie, krótkofalarskie, elektroniczne, fotograficzne...) wow, widzę iż masz wiele pasji, jeste¶ może GOPR owcem czy miło¶nikiem gór? goprowcem to nie ale jak wyjdę rano w góry o 7 to długie godziny po skałach łażę
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
goprowcem to nie ale jak wyjdę rano w góry o 7 to długie godziny po skałach łażę musisz mieć nie złą kondycję jerzy miałeś jakieś dolegliwości które uleczyła dieta?
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
no właśnie kondycjii przybyło Przedtem w górach zawsze byłem niesamowicie spocony wręcz mokry. Nogi i stawy zawsze bolące, stopy po długiej drodze odparzone i z bąblami. Mam to już za sobą pełen komfort i silne nogi. Na codzień nóżki suche i stawy nie bolą. Kiedyś podczas wchodzenia na schody miałem ociężałe nogi a teraz wbiegam do góry bez wysiłku! Dawniej czułem w głowie jakieś dudnienie czy tętnienie, w nosie zawsze zapchane kanały - przeszło już to historii Jestem zadowolony że te dolegliwości minęły. Poczekam jeszcze z wpisem do Złotej Księgi bo myślę że jeszcze na to za wcześnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja myślę, że nie jest za wcześnie dużo już zyskałeś przez ŻO. A jak zyskasz jeszcze więcej - to chętnie przeczytamy Twój drugi wpis.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
witaj viola44 jestem na kilku jeszcze innych forach(tatrzańskie, krótkofalarskie, elektroniczne, fotograficzne...) wow, widzę iż masz wiele pasji, jeste¶ może GOPR owcem czy miło¶nikiem gór? goprowcem to nie ale jak wyjdę rano w góry o 7 to długie godziny po skałach łażę I tak depczesz te nasze gory. Nie lepiej na nie popatrzec. (zart)
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
goprowcem to nie ale jak wyjdę rano w góry o 7 to długie godziny po skałach łażę I tak depczesz te nasze gory. Nie lepiej na nie popatrzec. (zart) te nasze zacząłem ostatnio oszczędzać i jeżdżę na słowackie. Tam nawet jest nieco mniej depczących Patrzę na góry z dołu i z góry i za każdym razem odkrywam coś innego. Jak wszystko pulsuje pod skórą kiedy tak się wejdzie na jakiś szczyt. Myślę że to samo się dzieje podczas pływania na basenie. Niestety nie umię dobrze pływać więc wolę łazić do upadłego
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Tak to juz jest hak sie zlapie bakcyla to hej!!! Ja na razie zlapalem wirusa i basen jest wykluczony min do srody. Ale jak to mowia: co ma wisiec nie utonie.
|
|
|
|
|
|
|
|