BACA
Go
|
Nie, nie piłem. Sama rtęć szkodliwa nie jest. Śmiertelnie szkodliwe są pary rtęci /kalomel, sublimat/. Może być na zawsze w szklance, ale musi być zalana wodą by nie parowała. Jeżeli komuś rozbił się w mieszkaniu termometr rtęciowy to trzeba szybko pozbierać rtęć bo nieszczęście gotowe, Najlepiej robi to zwykły magnes - rtęć jest metalem. Tak czy owak potem trzeba ją zalać wodą by nie parowała.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Komu on mógł przeszkadzać? Tylko lekarzom i farmacji... Przecież jego metodę można stosować praktycznie za darmo. Ludzie chorzy na raka, którym medycyna nie mogła już nic pomoc (ale mogła jeszcze na nich zarabiać) dostali przynajmniej szansę. Sporo osób pisze, że się wyleczyło (po co by mieli kłamać?). Ja gdybym tfu, tfu...zachorowała na raka, na pewno bym tą metodę wypróbowała...i nie tylko tą...
|
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
czy ktos z was stosowal metode NIA doktora Ashkara??ß
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
zdaje sie Kristian stosowal i jeszcze ktos,cofnij sie kilka postow do tylu
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Gwidon dziekuje. Poszukam. Chce zastosowac
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
wlasnie,Kristian mozesz sie podzielic na forum swoimi dlaszymi doswiadczeniami
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Ja tez czekam z niecierpliwoscia.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Gdybym miał to zrobić ponownie , uczyniłbym bez wahania. Co dostałem , to moje. Na "pamiątkę" została tylko szrama na łydce. Niektórzy latem pytają - a to co? Na motorze przypaliłem I po temacie. Aby cokolwiek komu przekazać , najlepiej jest tego doświadczyć osobiście. I taki był główny cel mojego cieciorkowania , czyli stosowania profilaktycznie metody NIA. Żona uczyniła podobnie , ale bez skutków "ubocznych". Non stop była czynna fizycznie , czego nie mogę powiedzieć o sobie. Drugim nadrzędnym celem było zdopingowanie bliskiej mi osoby , której szpik kostny odmawiał posłuszeństwa. Wyniki były okropne. Po sześciu miesiącach - norma!!! I to był największy mój sukces tamtej chwili - to liczyło się najbardziej. Przed rozpoczęciem , dobrze jest mieć książkę oraz płytę DVD. To łatwiej idzie... Poczytaj również archiwalne forum na www.lekarstwonaraka.com.pl
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Serdecznie dziekuje za odpowiedz. Przekonalam sie do metody. Od ostatniej operacji mam zapchane limpfy i mysle ze to bedzie jedyny sposob na pozbycie sie truzizn z organizmu. Jestem od roku na masazach limfatycznych 2 razy w tygodniu i nie ma poprawy. Lekarze nie wiedza co dalej. Dzieki Bogu ze trafilam na te strone. Znow jest nadzieja.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już zaczęłaś tą terapię, czy dopiero masz zamiar...?
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
Serdecznie dziekuje za odpowiedz. Przekonalam sie do metody. Od ostatniej operacji mam zapchane limpfy i mysle ze to bedzie jedyny sposob na pozbycie sie truzizn z organizmu. Jestem od roku na masazach limfatycznych 2 razy w tygodniu i nie ma poprawy. Lekarze nie wiedza co dalej. Dzieki Bogu ze trafilam na te strone. Znow jest nadzieja.
Możesz zdradzić na czym polegają te masaże?
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Możesz zdradzić na czym polegają te masaże? To cos takiego http://www.swiat-zdrowia.pl/artykul/masaz-limfatyczny-choroba-wypchnieta-z-ciala
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Już zaczęłaś tą terapię, czy dopiero masz zamiar...?
Reniu jeszcze nie zaczelam ale sie zbieram. Wszystko w domu juz mam tylko najgorzej zaczac.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Lepiej zaczynać na wiosnę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba lepiej teraz - jak raczej chodzi się w spodniach...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przecież zawsze się chodzi w spodniach!
|