wloczykij
Go
|
A jaki jest problem, przecież od tego się nie umiera. Jedyne co to przełamać się ze zrobieniem sobie ranki. No i zostaje ew. sprawa blizny. Można by w tym względzie przedsięwziąć jakieś działania ubiegające tak aby przy gojeniu być przygotowanym. Podobno do bezbliznowego gojenia są niezbędne jakieś witaminy i minerały, więc może po zakończeniu NIA należałoby jeszcze robić jakieś okłady albo pobudzać to miejsce aby było lepiej ukrwione.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Dodam tylko , że tu nie chodzi o uwolnienie toksyn z limfy , bo na to jest np. aikido Chodzi o uwolnienie kancerogenów. Amerykańce podobno mają "wirówki" do czyszczenia krwi z metali ciężkich za kwotę 200 tys$. Na metale w limfie nie ma mocnych. Więc Ashkar musi być be. Może i to jest właściwsze określenie.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Nie musi być , bo ... odezwał się "krisscross" z forum o raku i napsał: krisskross Temat postu: WITAJCIE PONOWNIE ASHKAROWCY PostWysłany: Nie Lis 04, 2012 2:44 pm Offline Rejestracja: Nie Lis 04, 2012 2:25 pm Posty: 1 WITAM WSZYSTKICH PONOWNIE,JESTEM TUTAJ PO PONAD 2 LATACH, NA STARYM FORUM BYLEM JAKO KRISSKROSS,PISZE BO TERAZ JUZ WIEM ZE Z RAKA IDZIE SIE WYLECZYC. JESTEM O TYLE BOGATSZY W DOSWIADCZENIE,NIGDY NIE CZULEM SIE LEPIEJ I UWARZAM ZE PRZYSZLA PORA NA PODZIELENIE SIE Z WAMI,ZAZNACZAM IZ MOZE TO WYDAC SIE TROCHE CHAOTYCZNE TZN FORMA WYPOWIEDZI ALE WKLEJE POSTY KTORRE STWORZYLEM ostatnio NA INNYCH PORTALACH KTORE ZOSTALE I TAK SKASOWANE. METODE ASHKAEA STOSOWALEM PRZEZ PRAWIE 3 LATA, 2,5 ROKU NA DWOCH LYDKACH I POL ROKU NA JEDNEJ,JAKIS CZAS TEMU SKONCZYLEM BO WSZYSTKIE SYMPTOMY ZNIKNELY I SAM RAK!!! OTO TE OSTATNIE POSTY OPISUJACE MOJA DROGE więcej na http://www.lekarstwonaraka.com.pl/forum/viewtopic.php?f=38&t=7783 - pewnie trzeba sie zarejestrować???!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Cos brajan wspominal wczoraj obok. To co napisal szczerze mowiac wapliwej jakosci. Koles zarl suplementy na potege a rak to nie wiadomo z czego sie wzial
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Trochę lekkomyślnie Ashkar zaproponował tę cieciorkę, bo to bardzo ciekawe zagadnienie. Zamiast cieciorki mógł "wymyśleć" jakąś łatwą i tanią w produkcji kulkę syntetyczną, neutralną biologicznie, ale niepozwalającą się ranie zabliźnić. Efekt immunologiczny uzyskałby dokładnie taki sam i nie śmieliby się z "ciepciorki" szczególnie, gdyby tylko te jego opatentowane kulki miały "cudowne działanie".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No i proszę, jest pomysł na biznes
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale, ale....a co by koncerny farmaceutyczne na to powiedziały? Te "cudowne" kuleczki oni musieliby sprzedawać...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Szczerze mowiac nie wiem co myslec o tym wszystkim. Kristian chociaz taki pro-ashkarowy to w wypadku tej kobiety z bialaczka jakos nie pisnal o ciepciorce tylko o zoltkach mowil.....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Według mnie niejasno pisał. Ja tego przekazu nie zrozumiałam...
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Gwarantuję Ci Reniu , że w odpowiednim czasie otrzymasz przekaz tak zrozumiały , ze trudno będzie go pojąć-gwarantuję
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Można wiedzieć co masz na myśli?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Według mnie niejasno pisał. Ja tego przekazu nie zrozumiałam... No ja tez tak mysle, ze mocno to metne bylo, i mnostwo obietnic, ktorych spelnienia nie ma do dzisiaj. Mialo byc juz zaraz, niezabawem, tuz tuz...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Skoro "czas nie istnieje", to Renia nie ma się co spodziewać "przekazu w odpowiednim czasie"... Chyba, że zwrot PIT-u ze skarbówki.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak mnie mecza ezoterycy na forach. Polski jezyk jest tak przejrzysty i precyzyjny a jednak ludzie wkladaja mnostwo trudu w to zeby go na sile udziwnic i spowodowac przekaz jak najbardziej niezrozumialym.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
kristan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Cebulaka trzeba spytac, on ma fisia na punkcie glupich zabaw literami i cyferkami. Moze wymysli cos ciekawego.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|