Autor
|
Wtek: dr George Ashkar "metoda absorpcji neutralnej infekcji" (Przeczytany 226808 razy)
|
Mari
Go
|
..super! przynajmniej mam wolny weekend.. A juz myslalam , ze to tylko ja czekam na gotowce
|
|
|
|
|
|
|
Rajano
Go
|
Ludzi wyleczonych z różnych chorób jest bardzo dużo. I co z tego wynika? nawet gdyby obcięte nogi odrosły z powodu cofania się zmian miażdżycowych, to żaden dowód dla ...( takie niedomówienie), bo tak pięknie sobie tłumaczą - "ponieważ miażdżyca jest "nieuleczalna" - nie było miażdżycy", albo była "zła diadgnoza", choć w "papierach" pisze... Witam Wiem że tak jest, pisał to w książkach sporo J.K.(ponad 40 lat temu i niestety nic się nie zmienia), doświadczył tego również Ashkar, choć jego rak trzustki jest nie do podważenia, jego dokumentację przeglądał onkolog (osoba z forum która leczy się metodą NIA, dała do przeczytania dokumentację Ashkara i onkolog potwiedził że był to rak, na 100%) jest ona tutaj: http://www.lekarstwonaraka.com.pl/dokumentacja.htmPozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..super! przynajmniej mam wolny weekend.. A juz myslalam , ze to tylko ja czekam na gotowce Najlepsze są takie śliczne gotowce "łopatologiczne".. No bo co tam po nazwie np. jakiś kwas deoksyrybonukleinowy.. toć to nawet trudniej wymówić niż stół z powyłamywanymi nogami.. kto te nazwy wymyslał.. Żeby to przyswoić, trzeba z optymalnego drzewa genealogicznego pochodzić.. ja ponoć też pochodzę z drzewa..
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Bardzo Ci dziękuję za wklejenie tych linków. Przeczytałam uważnie i z lekkim drżeniem serca. Przekazałam informację innym zainteresowanym. Twoja praca tutaj nie idzie na marne. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Oglądaliście - http://interwencja.interia.pl/news?inf=1467428 - nie ważne jak gadają , ważne , że gadają. Tak jest w każdym przypadku - D.O. - solarium , kiedys salony gier itd. Lubię takie darmowe reklamy - oby ich więcej...
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
osobiście jestem gotowy na takie wyzwania i prawdopodobnie na początku września zastosuję profilaktycznie NIA. Koleżanka w pracy też zapowiada taką akcję, oczywiście też profilaktycznie a więc do dzieła
|
|
|
|
|
|
|
Rajano
Go
|
Witam Mi "stuknął" szósty miesiąc, noszenia opaski, wypływa już limfa, o zabarwieniu lekko zółtawym, dla pewności ponoszę "opaske" jeszcze przez dwa miesiące, tak się do niej przyzwyczaiłem że trudno będzie się z nią rozstać. Co prawda Ashkar mówi o sześciu miesiącach, ale to jest taki zarys i nie należy się sztywno tego trzymać, to jest jakby takie minimum, zresztą na wykładzie w marcu w Katowicach, Ashkar mówił że każdy ma inny układ immunologiczny, u jednych może trwać to dłużej, itp. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
10 Kwietnie minelo pol roku odkad stosuje metode NIA.Jestem zadowolona z pozytywnych jej efektow.Ani razu przez te pol roku nie bylam przeziebiona nawet wtedy gdy przejadalam sie weglowodanami,ktora ich ilosc wynosila i do 90g/h. Od od ok. 3 tygodni stracilam apetyt na wszelakie miesa.Jadam jajka i sery,czesciej ryby w oleju.
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
10 Kwietnie minelo pol roku odkad stosuje metode NIA.Jestem zadowolona z pozytywnych jej efektow.Ani razu przez te pol roku nie bylam przeziebiona nawet wtedy gdy przejadalam sie weglowodanami,ktora ich ilosc wynosila i do 90g/h. Od od ok. 3 tygodni stracilam apetyt na wszelakie miesa.Jadam jajka i sery,czesciej ryby w oleju. napisz więcej na temat pozytywnych efektów NIA, jestem ciekawy jakie dolegliwości mimo stosowania Diety Optymalnej ustąpiły u Ciebie po półrocznej kuracji. pozdrawiam jerzy555
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Metode NIA stosuje od 11 pazdziernika ub.roku i nadal pojawia sie: luszczyca w postaci suchych plamek na ciele oraz wysuszonych dloni, opryszczka, opuchlizna nogi z opatrunkiem, arytmia serca. Guzek niewiadomego pochodzenia,ktory co prawda nie rozrastal sie ale od 12 lat byl widoczny pomniejszyl sie znacznie. Poniewaz nie potrafie ustalic sobie dobowego zapotrzebowania na bialko i weglowodany a te wiadomo,ze zjadane w nadmiarze wiecej szkodza niz pomagaja dlategi tez cieciorke wymieniac bede az do skutku
|
|
|
|
|
|
|
Rajano
Go
|
Metode NIA stosuje od 11 pazdziernika ub.roku i nadal pojawia sie: luszczyca w postaci suchych plamek na ciele oraz wysuszonych dloni, opryszczka, opuchlizna nogi z opatrunkiem, arytmia serca.
Arytmi serca raczej nie wyleczysz NIA, spróbuj podnieść węglowodany, dookoła rany zacznij przemywać sokiem z aloesu, zamiast jakiś środków typu spirytus czy woda utleniona. Ilość białka i węglowodanów spożywać tyle ile potrzebuje organizm, wsłuchać się w organizm. Po zakończeniu metody NIA, poczytaj o miksturze Słoneckiego. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Metode NIA stosuje od 11 pazdziernika ub.roku i nadal pojawia sie: luszczyca w postaci suchych plamek na ciele oraz wysuszonych dloni, opryszczka, opuchlizna nogi z opatrunkiem, arytmia serca. Może spróbuj pić lapacho na swoje dolegliwości http://www.herbaciani.pl/wlasciwosci-lapacho.html
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
kodar, radze Ci nie wystawiac swojego organizmu na probe, czeste arytmie moga skonczyc sie zle.... jestem ciekawa o jakim nadmiarze mowisz jesli chodzi o weglowodany...
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Rajano, wiem,ze nie wylecze arytmii,ale mialam nadzieje,ze gdy odsmiece organizm,to bedzie lzej dla pracy serca.Kiedy zakoncze jeszcze nie wiem.A o miksturze poczytam. Ania, lapacho poszukam,na razie pije mineraly Scindela,to jest maczke kamienna,Zawiera az 22 mineraly.W dziecinstwie jadalam warzywa prosto z ogrodka bez mycia.Teraz mineraly popijam duza iloscia wody,by nie zgrzytaly pod zebami Viola niestety nie ma jedynej i stalej dawki ani weglowodanow ani bialka,to co zjadamy to jest w przyblizeniu.U mnie dochodzi jeszcze chec poprawienia sobie nastroju.I najczesciej poprawiam czekolada :?tylko,ze nie jedna kostka.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Kiedys uczepilam sie sznura od pradu,ktory byl niezabezpieczony i sobie zwisal .Troche mna potrzachalo i spadlam na dol,szybko wstalam i poszlam dalej.Zupelnie zapomnialam o tym fakcie a nawet nie bylam u lekarza.Zrobilam wielkie glupstwo,bo serce co jakis czas niedomagalo a teraz juz nagminnie. Cisnienie mam w granicach 115/80 a puls 85(po kilku kawach i wysilku fizycznym. USG miesnia sercowego robione 2 lata temu bylo rowniez w normie.Czyli albo niekompetentne badania albo miazdzyca albo.....
|
|
|
|
|
|
|
Rajano
Go
|
Rajano, wiem,ze nie wylecze arytmii,ale mialam nadzieje,ze gdy odsmiece organizm, Metodą NIA, odsmiecisz, ale przcież całe życie nie będziesz chodziła z opaską, trzeba uszczelnić jelita i przewód pokarmowy, aby przez nadżerki nie wchodziły znowu toksyny do organizmu, to zadanie doskonale spełnia mikstura.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Rajano, wiem,ze nie wylecze arytmii,ale mialam nadzieje,ze gdy odsmiece organizm, Metodą NIA, odsmiecisz, ale przcież całe życie nie będziesz chodziła z opaską, trzeba uszczelnić jelita i przewód pokarmowy, aby przez nadżerki nie wchodziły znowu toksyny do organizmu, to zadanie doskonale spełnia mikstura. wlasnie uszczelnic jelita,znalezc rownowage w ukladach i pamietac o naturalnych witaminach i koniecznie o witaminie C i obedzie sie bez mikstury?
|
|
|
|
|
|
|
Rajano
Go
|
Witaminy z żywienia, witamine c także, (choć jest ona też w miksturze), brakuje środka który likwiduje nadżerki w miksturze jest to sok z aloesu, no i oleju aby wszystko dotarło do jelita.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Witaminy z żywienia, witamine c także, (choć jest ona też w miksturze), brakuje środka który likwiduje nadżerki w miksturze jest to sok z aloesu, no i oleju aby wszystko dotarło do jelita.
Rajano,Lekarka zawsze powtarzala jak najmniej weglowodanow,zadnych prostych,malo bialka i jadanie kazdego dnia inaczej.Kolorowe posilki zjadane z apetytem i w milym towarzystwie a szczelnosc jelit murowana.Ja niestety jak juz jest dobrze,to zaczynam sobie zbyt dlugo szkodzic i znowu znajduje sie na poczatku drogi pelnej wznioslych celow. :lol:Dlatego nigdy mi sie nie nudzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|