Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Bilans wodny (Przeczytany 30841 razy)
|
adamel
Go
|
Czyżby nagły atak braku poczucia humoru?
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Renia, zdemaskowałyśmy adamela ) Dobrze, bo potem ludzie czytają: "stosuję DO i coraz gorzej się czuję". A tu trzeba po prostu stosować DO naprawdę. No dobra, tak naprawdę, starałam się odkryć powód twojego problemu i doradzić. Adamel teraz masz wolną drogę, twoja sprawa, twój wybór i... nie mój czas Myślę, że zdolności detektywistyczne Twoje i Reni pozostawiają wiele do życzenia. Czy ja pisałem, że mi się pogorszyło?! Pisałem, że nie mam problemu z arytmią, a niepokoi mnie, że "ciężkość nóg" jeszcze nie, a to zasadnicza różnica. To, że trochę sobie pożartowałem, to chyba dozwolone? Fakt, że szukam odpowiedzi na swoje problemy chyba też nie jest czymś niedozwolonym. Pisałaś, że u Ciebie te symptomy po roku ustąpiły, może ja robiłem więcej błędów "po drodze"? Wszystkich informacji z książek nie wyczytam. O rotacji niektórych produktów też wcześniej nie wiedziałem, po to jest to forum, żeby wiedzieć więcej, a osoby z większym stażem na DO mogą czasem pomóc. Twoja i Reni podejrzliwość w stosunku do mojej osoby przesadna i nie poparta żadnymi faktami. Na odpowiedź nie liczę zbytnio, bo na wiadomość "drugą drogą" też milczysz. Piszę pod niezmienionym pseudonimem, bo nie mam zamiaru "rżnąć durnia". Pozdrowienia.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Ach, żartujmy sobie wszyscy, ile wlezie Pytajmy, radźmy, pilnujmy. Żeby tylko czas nam na to pozwolił i ... poczucie humoru Odpowiedz na prv dostałeś już jakiś czas temu ale wybacz, jeśli nie odpowiem zawsze i na czas, bo nie siedzę stale przy kompie.
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Ach, żartujmy sobie wszyscy, ile wlezie Pytajmy, radźmy, pilnujmy. Żeby tylko czas nam na to pozwolił i ... poczucie humoru Odpowiedz na prv dostałeś już jakiś czas temu ale wybacz, jeśli nie odpowiem zawsze i na czas, bo nie siedzę stale przy kompie. Dzięki, dostałem przed chwilą, pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Twoja i Reni podejrzliwość w stosunku do mojej osoby przesadna i nie poparta żadnymi faktami.
Mam nadzieję, że Ciebie nie uraziłam? Przynajmiej nie było to moim zamiarem. A co do faktów, to były, były...
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Twoja i Reni podejrzliwość w stosunku do mojej osoby przesadna i nie poparta żadnymi faktami.
Mam nadzieję, że Ciebie nie uraziłam? Przynajmiej nie było to moim zamiarem. A co do faktów, to były, były... To nie były fakty, czasami po prostu dostaję "śmieszka" i trudno mi go okiełznać, ale porady przyjąłem. Nie jestem "obrażalski" - wyślesz "na pokutę" trzy fajne emoticonki i będzie "gites". Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|