Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Zawroty głowy. (Przeczytany 13346 razy)
|
adampio
Go
|
Zaczełam przebudowe i jesytem na niej 9 dzien i mam zawroty głowy,słabosć i kołatanie serca,myśłe że to przez W,ale z moich wyliczen wynika że W jej dośc duzo,mam 168cm wzrostu waga 74kg,za dużo,a jem 70gr B,120grT,70W każdy pomyśli że to zadużo ale ,jedzac mniej T byłam ciągle głodna ,a jedzac mniej W ciagle chciało mi się słodkiego i miałam zawroty itd,najśmieszniejsze jest to że teraz nie czuje głodu ani oczoty na słodkie ,ale zawroty,kołatanie i słabość pozostaly i co ja mam z tym zrobić?
Informowalem wczesniej, nie gramy tytlko BTW 1:2,5-3,5:0,5. Jezele nie bedziesz przestrzegala zasad to zasady zaczna przesyrzegac Ciebie.......... Organizm zaakceptuje to co mu zalecisz, zaproponujesz. Pytam: dlaczego nie OPTYMALNE. Zasada nr1 brzmi: stosujesz zasady ZO "odrazu". Nie ma okresu przystosowania, nie ma zlitoj sie, nie ma boje sie........
|
|
|
|
|
|
|
Meg
Go
|
No tak adampio masz całkowitą racje,gramy gramami, staram sie zachowac proporcje,zaczęłam jeść tak jak piszesz BTW 1:2,5:0,5 ,oczywiście sa wahania,na śniadanie jem cały czas to samo bo to lubie, a jem 60g placków optymalnych z 20g masła,40g boczku surowego,który smaże ze 100g jajek i wychodzi mi B27,9:T62,4W6 wiec proporcje 1:2,24:0,47 Może być?Czy coś jest nie tak?Cały czas sie ucze wiec chętnie skorzystam z podpowiedzi i propozycji.Z góry Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Postaraj sie utrzymac jako minimum T 2,5 raza B
|