Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Ekstremalnie trudny wątek (Przeczytany 9481 razy)
|
adamel
Go
|
Wiem, że odwiedzający nas na tych stronach mają okrropne wątpliwości, to normalne, jeżeli skonfrontujemy to z oficjalnie przyjętą nauką. Fajnie, jesteśmy ponad tych durni, którzy wierzą,źe jakiś tam rząd zrealizuje ich marzenia. GŁUPOTA JEST PONAD NASZE MARZENIA-teraz to wymyśliłem
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
, dzień dobry!
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Dzień dobry, dobra duszyczko!
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
cześć adamel, a co piłeś czystą? czy coś bardziej szlachetnego? tak się składa iż ja również wczoraj miałam okazję się napić...piłam szkocką whisky...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Cześć "viola44" a może na takie dyskusje zaprosisz "adamela' gdzie trzeba. Bardzo się ucieszą, że jest o czym pogadać.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Cześć "viola44" a może na takie dyskusje zaprosisz "adamela' gdzie trzeba. Bardzo się ucieszą, że jest o czym pogadać. cześć admin to zajęcie dla naganiacza....przykro mi ale nie będę nikogo nigdzie zapraszać...nawiasem mówić dyskusja na temat zwłaszcza szlachetnych trunków jest bardzo ciekawa , kieliszeczek dobrego alkoholu to samo zdrowie Dobre wino i dobre jedzenie są moim zdaniem nieodłącznie ze sobą związane.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Dobre wino i dobre jedzenie są moim zdaniem nieodłącznie ze sobą związane. I ja bym to podkreślił Pamietam "wina" z czasów PRLu, święty nie byłem ale do tego "trunku" nigdy nie potrafiłem sie zmusić. Dobre (dobrze dobrane - niekoniecznie drogie) wino nadaje jedzeniu nowego wymiaru i odwrotnie
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|