viper126p
Go
|
Witam.Czy może mi ktoś odpowiedzieć z was co było przyczyną śmierci Pana Włodzimierza Ponomarenko?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Pewnie zszedł był
|
|
|
|
|
|
|
viper126p
Go
|
w necie nic nie ma na ten temat............
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Witaj Viper126p! Spróbuj jeszcze poszukać, może na forum DD znajdziesz odpowiedź. O tej porze aktywność forumowiczów słabnie , jutro doczekasz się więcej odpowiedzi. ukłon
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Przyczyną był bardzo towarzyski biesiadny styl życia, do czego sam przyznawał sie W.Ponomarenko
|
|
|
|
|
|
|
fink
Go
|
Przyczyną był bardzo towarzyski biesiadny styl życia, do czego sam przyznawał sie W.Ponomarenko
Chcesz napisać, że przyczyną zgonu była choroba spowodowana korytkowymi proporcjami w diecie ? Czy dobrze rozumiem ? Jeśli tak, to czy ktoś wie, jaka to była choroba ?
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Podobno ludzka zawiść potrafi zadusić... tylko wtedy,gdy sami sobie na to pozwolimy
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Ponoć czasami jesteśmy w stanie to prowokować...
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Ja czytałam ,że na zator .długo bolała go noga i nie poszedł z tym do kontroli Potem wystarczyło ,ze skrzep sie oderwał .... mysle ,ze któryś z lekarzy ,wyjasni to fachowo
|
|
|
|
|
|
|
fink
Go
|
Ja czytałam ,że na zator .długo bolała go noga i nie poszedł z tym do kontroli Potem wystarczyło ,ze skrzep sie oderwał .... mysle ,ze któryś z lekarzy ,wyjasni to fachowo
Z książek Jana Kwaśniewskiego nie pamiętam jakie proporcje prowadzą do powstawania zakrzepów. Czy Jan Kwaśniewski w ogóle pisał jaka jest ich przyczyna w jakichkolwiek swoich książkach czy innych publikacjach ? A może ktoś wiedzący się wypowie na ten temat ?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Czy Jan Kwaśniewski w ogóle pisał jaka jest ich przyczyna w jakichkolwiek swoich książkach czy innych publikacjach ?
O miażdżycy, WKT (m.in. przyczyną zatorów) proporcjach przy jakich organizm jest zmuszony do ich wytwarzania czytankę masz tu http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&cat=5&nx=40wiecej w "Jak nie chorować?" z dołączoną bibliografią dla ...
|
|
|
|
|
|
|
|