Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Omlet z kwaśnym jabłkiem (Przeczytany 37156 razy)
|
Diogenes z Synopy
Go
|
będzie w tym roku trochu jabłek, ruskie nie chcą. oprowadzając Miedwiediewa, dowodził wyższości jabłek rosyjskich nad tymi z Polski. "Nasze pachną i mają zupełnie inny smak" - ocenił i wyjaśnił: "Polacy wykonują 22-24 opryski, a my 12-14, czyli dwa razy mniej".
polscy rolnicy mogą być dumni ze swoich jabłek, truskawek, porzeczek i z przepisów - których autentycznie przestrzegają - europejskich o wysokim standardzie bezpieczeństwa i walorów tych produktów, które wysyłamy poza granicę" - powiedziała szefowa rządu Kopacz: polscy rolnicy mogą być dumni ze swoich owocówhttp://stooq.pl/n/?f=984207też mnie duma rozpiera, pokonaliśmy ich w tak ważnym obszarze. Cieniasy - 12 razy. U nas witaminy są lepiej chronione!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
PUCHNIE nam nasza premier na twarzy ,może cukier dokazuje ,bo nerwowa kobitka ostatnio :shock:To owoce dumnych rolników pewnie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
będzie w tym roku trochu jabłek, ruskie nie chcą. oprowadzając Miedwiediewa, dowodził wyższości jabłek rosyjskich nad tymi z Polski. "Nasze pachną i mają zupełnie inny smak" - ocenił i wyjaśnił: "Polacy wykonują 22-24 opryski, a my 12-14, czyli dwa razy mniej".
polscy rolnicy mogą być dumni ze swoich jabłek, truskawek, porzeczek i z przepisów - których autentycznie przestrzegają - europejskich o wysokim standardzie bezpieczeństwa i walorów tych produktów, które wysyłamy poza granicę" - powiedziała szefowa rządu Kopacz: polscy rolnicy mogą być dumni ze swoich owocówhttp://stooq.pl/n/?f=984207też mnie duma rozpiera, pokonaliśmy ich w tak ważnym obszarze. Cieniasy - 12 razy. U nas witaminy są lepiej chronione! Co za szczęście spotkało polskich rolników mogą być dumni ,a nie mogli?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No nie, bo Kopaczowa dopiero teraz pozwoliła.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Z owoców zawsze trzeba być ... Szczególnie tych z 5*wio.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Tylko ten punkt mogę potwierdzić (sycące)! Jak ich zjadłam z pięć przy jednym posiedzeniu to nasyciłam się dostatecznie. I to było normą. Oj, nadźwigało się tych siat z jabłkami z rynku. Rodzinka też chciała się nasycić Teraz zjem jedno-dwa jak zaczną dojrzewać. I spoko, potem to może do kilograma przez rok dojdę. Głównie z wątróbką. Tak mam i nie tęsknię za więcej. Może to skutki uboczne dietki optymalnej?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A może ,bo ciągle wspomina się te dobre czasy .
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Tylko ten punkt mogę potwierdzić (sycące)! Jak ich zjadłam z pięć przy jednym posiedzeniu to nasyciłam się dostatecznie. I to było normą. Oj, nadźwigało się tych siat z jabłkami z rynku. Rodzinka też chciała się nasycić Teraz zjem jedno-dwa jak zaczną dojrzewać. I spoko, potem to może do kilograma przez rok dojdę. Głównie z wątróbką. Tak mam i nie tęsknię za więcej. Może to skutki uboczne dietki optymalnej? Fruktoza i wieczne uczucie głodu nie działało? - http://www.stachurska.eu/?p=13329
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
... to skutki uboczne dietki optymalnej? Oczywiście, że tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|