administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Szkoda, ze z PSL, zycze tym politycznym prostytutkom wszystkiego jak najgorszego. Zeby w koncu sie tej mafii nie udalo tego progu przeskoczyc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Szkoda, ze z PSL, zycze tym politycznym prostytutkom wszystkiego jak najgorszego. Zeby w koncu sie tej mafii nie udalo tego progu przeskoczyc
No, jak mało kiedy Zyon zgadzam się z Tobą.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No jak to rzadko? Co do tego, ze ja pije lepsza kawe a ty lurke przeciez tez sie zgadzasz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
No jak to rzadko? Co do tego, ze ja pije lepsza kawe a ty lurke przeciez tez sie zgadzasz To chyba twoje pobożne życzenie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Trzeba byc poboznym, to pan bog spelni te zyczenia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
No, jak mało kiedy Zyon zgadzam się z Tobą. Gdzieś czytałem dziś podobne słowa, albo mi się śniło!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może po tej Konferencji zdecyduje się na DO...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No, jak mało kiedy Zyon zgadzam się z Tobą. Gdzieś czytałem dziś podobne słowa, albo mi się śniło! Coraz wiecej osob sie ze mna zgadza?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Może po tej Konferencji zdecyduje się na DO... Reniusiu kochana to jest Twoje życzeniowe myślenie. A nawet jak "się zdecyduje" to co z tego dla mnie wyniknie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może przekonując się na sobie, bardziej rozpropagowałby DO wśród innych posłów. Chociaż Wałęsa nic z tym nie zrobił...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Od propagowanie Diety Optymalnej to jest Tomasz Kwaśniewski, później Stowarzyszenie, później ... no i "wacław" &dobredzieci na końcu. Bo żeby coś propagować, to trzeba to dobrze znać, a poseł, jak każdy polityk chce tylko pozyskać wyborców niestety. Nieraz przerabiałem, abym się naiwnie nabierał kolejny raz.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Eee to ten grubas? Ja myslalem, ze ten chudzielec. No to rzeczywisce wizytowka podwojnie kiepska Ja bym nie tykal takich.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|