Autor
|
Wtek: Konferencja Optymalnych. (Przeczytany 547903 razy)
|
WojciechS
Go
|
Szkoda, że konferencja nie jest w Jaworznie, jak dwa lata temu... Było całkiem fajnie!
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
ja mam do Jaworzna też blisko(tak jak do Ciechocinka) to w tym moim przypadku Piotrków leży w środku Polski
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli mieszkasz w optymalnym miejscu...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
ja mam do Jaworzna też blisko(tak jak do Ciechocinka) to w tym moim przypadku Piotrków leży w środku Polski Ale jak wjedziesz na gierkówkę, to do Jaworzna masz cały czas dwupasmówkę, a na sam przejazd Łodzi traci się 1,5-2 godziny...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
ja mam do Jaworzna też blisko(tak jak do Ciechocinka) to w tym moim przypadku Piotrków leży w środku Polski Ale jak wjedziesz na gierkówkę, to do Jaworzna masz cały czas dwupasmówkę, a na sam przejazd Łodzi traci się 1,5-2 godziny... Łódź jest "przerąbanym" miastem i aż się dziwię że przeżyłem tam 20 lat. Przejadę przez Łódź trochę szybciej bo znam tam wszystkie boczne kanały ale ogólnie to jest katastrofa. Obecnie w okolicach Piotrkowa Trybunalskiego trwają olbrzymie prace drogowe(mnóstwo wiaduktów) i korki są niesamowite ale to już niedługo potrwa
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nocną porą dobrze się przejeżdża Łódź, ale za dnia...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Nocną porą dobrze się przejeżdża Łódź, ale za dnia... tak często tamtędy jeździsz?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nie częściej niż 3 razy na rok, ale zrobią porządną drogę, to może częściej będę jeździł, jak zdrowie pozwoli...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak się zastanawiam, co ciekawego w kilku słowach napisać na czerwcowe spotkanie w Ciechocinku. Na ubiegłoroczną Konferencję przygotowałem to: http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=869 , bo takie było zapotrzebowanie. A o czym w tym roku? Jakieś propozycje, czy życzenia? Jest kilka bardzo ciekawych tematów, na które mógłbym poświęcić trochę czasu. To pewnie i usłyszeć też będzie można, bo przyznam się troszkę oczy mnie pobolewają od czytania. 10-go ... ... pieniężnej, siądę sobie, poślinię ołówek i postanowię. Możliwości dojazdu mnóstwo pieszo, biegiem, rowerem, stopem, skuterem, motorem, samochodem, autobusem, koleją, motolotnią, samolotem,... taxi. Wachlarz tak szeroki, że ile bym nie utrzymał do 28-go, coś zawsze powinno być dostępne, bo jeżeli chodzi o mnie to przeciwwskazań nie ma. Pogoda też ułatwi podjęcie właściwej decyzji. Co prawda przewiduję okoliczności nieprzewidywalne, ale ich nie biorę pod uwagę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ile masz Radzio kilometrów do Ciechocinka?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Składm serdeczne podziękowanie wszystkim osobom uczestniczącym we wczorajszej Konferencji, za miłe spotkanie. Szczególnie dziękuję Użytkownikom tego Forum, którzy zechcieli dotrzeć do Ciechocinka. Bardzo się cieszę, że miałem okazję poznać Was w realu.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Uważam tę Konferencję za jedną z najbardziej udanych, szczególnie ze względu na wyniki sześcioletnich badań nad Dietą Optymalną, zaprezentowane przez Panią dr Izabelę Bolesławską, tematykę związaną z przyszłością OSO, a także wygłoszone referaty i przyjęte wnioski. Dobrze to wszystko rokuje na przyszłość nie tylko Członków Stowarzyszenia.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Bardzo się cieszę, że miałem okazję poznać Was w realu.
Mnie też jest miło, że mogłem Cię ucieszyć. Na Konferencji byłem pierwszy raz, w Ciechocinku również. Poznałem ciekawych i potrzebujących DO ludzi innych narodowości(Ukrainki ). To ważne przeżycia Ile masz Radzio kilometrów do Ciechocinka?
184km sprawdziłem
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Uważam tę Konferencję za jedną z najbardziej udanych, szczególnie ze względu na wyniki sześcioletnich badań nad Dietą Optymalną, zaprezentowane przez Panią dr Izabelę Bolesławską, tematykę związaną z przyszłością OSO, a także wygłoszone referaty i przyjęte wnioski. Dobrze to wszystko rokuje na przyszłość nie tylko Członków Stowarzyszenia.
Liczę na możliwość przeczytania tych wyników choćby w części a także miał, zdaje się być temat o pożywieniu dla mózgu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
... Bardzo się cieszę, że miałem okazję poznać Was w realu.
Mnie też jest miło, że mogłem Cię ucieszyć. Na Konferencji byłem pierwszy raz, w Ciechocinku również. Poznałem ciekawych i potrzebujących DO ludzi innych narodowości(Ukrainki ). To ważne przeżycia
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
We Lwowie są Optymalni
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja ze 300 chyba...No ale nie szłam na piechotę... chyba bym do lata nie zaszła...
|
|
|
|
|
|
|
|
|