Marek Konopka
Go
|
To jest wspaniałe - branie udziału w tak szczytnym WYDARZENIU. (...) Z pewnością O udziale co prawda wiedziałem..., ale o wystąpieniu... ...właśnie się dowiedziałem ale oczywiście, OCZYWIŚCIE... to będzie taki mój malutki wkład w to WIELKIE DZIEŁO...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Może więc "będzie się działo"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oby ta działalność miała wpływ na konkretne odgórne decyzje związane z polityką żywieniową. To i na rozwój rolnictwa by wpłynęło korzystnie, jak i na zdrowie (i budżet) narodu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Panie Marku, a Pan tam będzie żywym dowodem skutecznego działania Diety Optymalnej. Bardzo dobrze, że Pan swoje zdrowienie i proces odchudzania tak dokładnie udokumentował i upublicznił. Nikt nie powinien mieć co do tego wątpliwości.
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Zobaczymy jak będzie... Są przecież tacy, którzy potrafią każde zdanie "przetłumaczyć" na swoją melodię...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
jak Hofman jest,to Ok
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A ja wam powiem tak. To Forum jest przeglądane przez wiele osób, które chętnie doniosą gdzie trzeba, że "Dr Kwaśniewski się wyśmiewa z Hofmana i kogoś tam jeszcze z PiS-u..." - choć nic na ten temat nie powiedział! I tak znów się nie uda, bo dwóch z Forum się świetnie bawi kosztem Doktora! Dobrej zabawy.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Trzymam kciuki za całe przedsięwzięcie !
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja też.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dobrze,ze 'Vincentego' od fotek nie ma... To by sie narobilo wtedy... Przypomne tylko,ze DO nie jest dla kazdego A w jaki sposob wysmiewamy sie z Hofmana i Macierewicza? Nie popadajmy w paranoje...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zapamiętaj na całe życie: "nigdy nie wiadomo, co głupca obrazi". Niezawodnie prawda. I najważniejsze! Biada jeśli jesteś od niego zależny.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Zapamiętaj na całe życie: "nigdy nie wiadomo, co głupca obrazi".
a jak tak,to Ok . w takim razie Zycze powodzenia na panelach tematycznych i wykladach
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Otrzymałem wstępne założenia od Pani Ewy Boryckiej - Redaktor Naczelnej Miiesięcznika OSO - OPTYMALNI:
Konferencja: 23.11.br. godz.10.00; Mikołów
Organizator: biuro poselskie Poseł Izabeli Kloc. Temat konferencji: Tajemnice zdrowego żywienia, czyli jak zwalczyć choroby Cele: Sformułowanie konkretnych wniosków/pytań, które będą przedmiotem zainteresowań Zespołu (jest to pierwsza konferencja z cyklu) Plan konferencji: Panel I 1. prof. Juliusz Przysławski i dr n.farm.Izabela Bolesławska (Katedra Bromatologii UM w Poznaniu)– Wpływ żywienia na zdrowie człowieka 2. mgr Jacek Kruszyński – Podstawy biochemii a żywienie 3. dr Karol Krajewski – Konsekwencje braku polityki wyżywienia w Polsce 4. mgr inż. Krystian Brząkalik – Trendy w rolnictwie z zdrowe żywienie
Panel II 1. lek. Ewa Łukaszek-Gwóźdź – Żywienie przeciw białaczce 2. Marek Konopka – Jak schudłem ponad 60 kg 3. Cukrzyca a koszty społeczne – dr Pala (lub dr Matyja)
Dyskusja i wnioski - kilka osób (wypowiedzi po 3-5 min.) lek. Agata Płowecka dr n. med. Anna Bielecka Zuzanna Rzepecka jest to sobota po posiedzeniu Sejmu, p.Kloc chce by uczestniczyło w niej jak najwięcej posłów z Kazimierz Pipia Na konferencji – oprócz posłów zaangażowanych w prace ZESPOŁU PARLAMENTARNEGO DS. NARODOWEGO PROGRAMU ZDROWEGO ŻYWIENIA, będą obecni przedstawiciele samorządu (z Sejmiku Woj.Śl.) oraz zaproszeni lekarze praktycy.
Termin, prelegenci i tematyka spotkania może ulec zmianie, w zależności od potrzeb Zespołu Parlamentarnego i ekspertów.
Tak czytam i czytam i zrobiło mi się smutno! Dlaczego nie ma ani jednego zwrotu "żywienie optymalne", gdzie wykłady będą mieli głównie Działacze Optymalni? QUO VADIS OGOLNOPOLSKIE STOWARZYSZENIE OPTYMALNYCH?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To nazwy niestrawne dla niektórych środowisk, dlatego nie ma nic na "opty". Przyjdzie pora, będzie jak ma być.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może to dobrze właśnie? Jeśli w podanych tematach widniałby zwrot "Żywienie Optymalne" czy "Dieta Optymalna", to mogłoby się niektórym z decydentów to nie podobać i mogliby zacząć przeszkadzać, aby zapobiec "szkodliwej propagandzie"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dokładnie tak jest.
|