|
administ
Go
|
Nie sądzę, abym wiedział więcej... Wszystko jest w podręcznikach, tylko wnioski wystarczy wyciągnąć.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Trzeba ich odpowiednio naprowadzić, inaczej może być kiepsko z wiedzą.... Harper i fruktoza na ten przykład
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Diabeł jak zawsze tkwi w szczegółach
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo trzeba czytać również wszystko, co drobnym druczkiem piszą i nie łykać z tłumaczenia "albo", gdy "czyli" winno być.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To mnie bardzo cieszy. Na coś takiego czekałam. To jest zapowiedź poważnych, pozytywnych zmian...A na pewno rozszerzy wiedzę dietetyczną osobom mającym wpływ na sposób odżywiania się szerszego grona osób. Odgórne działanie zawsze może być skuteczniejsze niż oddolne.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo trzeba czytać również wszystko, co drobnym druczkiem piszą i nie łykać z tłumaczenia "albo", gdy "czyli" winno być. No i podstawa biochemii - uważnie zwracać uwagę na dziubki strzałeczek i na szlaki (cykle) alternatywne. Bacznie śledzić losy metaboliczne drobin dwu, trzy węglowych i... Mieć to "coś" oraz sprawnie liczyć w głowie lub ostatecznie na kalkulatorze. Wszystko wtedy pasuje i ładnie potwierdza Wiedzę Dr-a Kwaśniewskiego.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo trzeba czytać również wszystko, co drobnym druczkiem piszą i nie łykać z tłumaczenia "albo", gdy "czyli" winno być. No i podstawa biochemii - uważnie zwracać uwagę na dziubki strzałeczek i na szlaki (cykle) alternatywne. Bacznie śledzić losy metaboliczne drobin dwu, trzy węglowych i... Mieć to "coś" oraz sprawnie liczyć w głowie lub ostatecznie na kalkulatorze. Wszystko wtedy pasuje i ładnie potwierdza Wiedzę Dr-a Kwaśniewskiego. Albo olać sprawę i komuś zaufać...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale "zdrowie jest zbyt cenne, aby powierzać je specjalistom"!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bialka jesc do syta ale nie mniej niz 100-150 gram i styka.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ale "zdrowie jest zbyt cenne, aby powierzać je specjalistom"! Twój tato to jednak specjalista, a potrafił poodkręcać wiele patologii. Ty jesteś raczej od profilaktyki i taki ktoś jest potrzebny zdrowym Mam nadzieję, że się nie "mydlisz", albo nas nie wkręcasz w kanał, bo ja na przykład tego ocenić nie potrafię...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na pewno mydli. Specjalnie niedobialcza i malo wegli zeby nie chudnac! To droga do degradacji i brak stabilnosci ustroju.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
WAŻNE!
Wracając do Konferencji planowanej na 7 grudnia 2013 r. (sobota), godz. 10.00 – 16.00, w Sali Widowiskowej Miejskiego Domu Kultury w Łaziskach Górnych Mikołów, ul. Karola Miarki 15, Organizator zaprasza wszystkie chętne osoby, które stosują Żywienie Optymalne Dr-a Jana Kwaśniewskiego, do uczestnictwa w tym spotkaniu.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To gdzies na slasku?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Tak, ale są dobre dwupasmówki, więc łatwo dojechać!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mam nadzieję, że się nie "mydlisz", albo nas nie wkręcasz w kanał, bo ja na przykład tego ocenić nie potrafię...
Ja też nie potrafię, dlatego trzeba mieć jaja aby w to wejść
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Każdy powinien zadbać o własne zdrowie samodzielnie, bo jak dba, tak ma. I nie czekać na cuda, tylko kombinować pod siebie. O czym z resztą Dr pisze również, tylko trzeba... W to wejść.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mam nadzieję, że się nie "mydlisz", albo nas nie wkręcasz w kanał, bo ja na przykład tego ocenić nie potrafię...
Ja też nie potrafię, dlatego trzeba mieć jaja aby w to wejść
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja też nie potrafię, dlatego trzeba mieć jaja aby w to wejść "Poznacie ich po ich owocach"...
|
|
|
|
|
|
|
|