Radzio
Go
|
Radzio! Coś Ty taki popędliwy? Trzeba troszkę cierpliwości wykazać. Ja jestem niezwykle cierpliwy, rzekłbym nudny. Ale mam zobowiązania, a te są- jak z pisma wynika- jednoznacznie zniecierpliwione. Staram się nie powtarzać pewnych stereotypów. Odpowiedź z prośbą o cierpliwość nie jest niczym niezwykłym, dla mnie. Co w zestawieniu z powyższym cytatem i dla niewielu "poniższym wpisem" stanowi Jedność w myśleniu. O!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zdaje się, że ma być nieco inaczej. Ja o Przyjacielu nie zapominam. Mam ich tak niewielu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Bardzo się cieszę, bowiem służby mundurowe, prócz podziału obowiązków cieszyły się i prawdopodobnie nadal cieszą specjalnymi przywilejami, w odróżnieniu od szarej masy. Niektóre z nich nawet uzbrojone bywają i też nie przypadkowo. Ten konkretny mundur to wersja galowa, a nie "służbowa" i używany jest zaledwie kilka razy do roku... W bieżącym roku musiałem sobie zafundować nowy... dopasowany do obecnych gabarytów... "Uzbrojenie" przyznano mi co prawda w ubiegłym roku, ale wystąpiły okoliczności uniemożliwiające mi wzięcie udziału w obchodach barbórkowych A.D.2012 i owo "uzbrojenie" niestety przepadło Nieobecni nie dostają...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ostatniego nie doczytałem. Czyli wypożyczają. Z pewnością tak lepiej. Z szabelkami o swoje łatwiej się upominać. A przecież wiadomo, że "w życiu ma być trudno, trudniej, po prostu ciężko".
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Teraz wystąpię trochę w roli rzecznika Prezesa OSO...Prezes przekazuje następujące informacje:1. Obróbką materiałów z konferencji Zespołu Parlamentarnego nie zajmuje się OSO lecz ktoś inny. 2. Materiały na pewno zostaną udostępnione. Prezes zapewnia - w tej kwestii trzeba zawsze stać na właściwym miejscu, bo jak u biegaczy - można spalić start. (Prezes zawsze wybiera to, co dla OSO jest najlepsze!!!) 3. Jutro jedziemy na otwarcie nowego oddziału i o to chodzi, by nas było więcej, i by efekty były widoczne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Super. A gdzie powstaje nowy Oddział?
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Czyli wypożyczają.
Niczego nie wypożyczają... Mundur trzeba sobie kupić... a "uzbrojenie" przyznają zasłużonym
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Super. A gdzie powstaje nowy Oddział? W Czeladzi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to chyba wiem kto jest założycielem... Taka sympatyczna, młoda Babeczka...
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Jutro wieczorem postaram się coś przekazać w formie krótkiej relacji...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Super. A gdzie powstaje nowy Oddział? W Czeladzi. A w jakie piórka zdobna jest Czeladź w "Czeladzi"?
|
|
|
|
|
|
|
|