Radzio
Go
|
Im wiecej punktow siedzenia, tym wieksze pole widzenia.
Organizator był dzielny- punktów siedzenia było w sam raz, tyle że niektóre puste. Może Kangur spróbowałby następnym razem przepłynąć ocean- to sprawdzona metoda i nie jedyna. A przynajmniej dałby znak, że kicanie przez ocean mu nie wychodzi- przed, a nie po. Na pewno więcej punktów siedzenia coś by mu doradziło.
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
W mieścinach typu Ciechocinek nie budują marketów!
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
...na razie...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
...na razie... raczej siem mówi "do widzenia".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
.... Dowiem się. Może Admin wie dokładnie, albo Radzio, bo z tą lekarką, co robiła te badania, rozmawiał....
Z lekarką? Ale bym się wygłupił. Chciałem napisać, że podczas pikniku rozmawiałem z przedstawicielką świata nauki polskiej i przedstawicielką świata medycyny ukraińskiej. I mam takie spostrzeżenie. Otóż Kobieta-lekarz nie miała wątpliwości co do "diety", którą stosuję. Była ciekawa ile lat z niej korzystam. Gdy tymczasem Kobieta-naukowiec zagadnęła mnie jedynie o rodzaj "diety", którą ewentualnie stosuję. Dwie kobiety a zupełnie różne potrzeby. Jednak w sytuacji, kiedy obie panie to lekarki, moje wolne „spostrzeżenie”, że naukowca interesuje raczej rodzaj stosowanej diety, niż jej ewentualna skuteczność, a lekarza raczej skuteczność niż jej rodzaj- nic nie będzie warte.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A to ciekawe spostrzeżenia "Radzio"poczyniłeś...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdy tymczasem Kobieta-naukowiec zagadnęła mnie jedynie o rodzaj "diety", którą ewentualnie stosuję. Dwie kobiety a zupełnie różne potrzeby. Chodziło mi właśnie o Panią dr Izabelę Bolesławską.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Bo naukowiec musi podchodzić sceptycznie do tematu, który bada!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W obliczu wrześniowych i październikowych wydarzeń odkrywam, że mam wielkie szczęście, że przyglądałem się Konferencji bezpośrednio.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale o co chodzi z tą Konferencją, bo nie rozumiem?
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Ja też prosiłabym jaśniej...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ciekawe kiedy Radzio teraz wpadnie na foruma...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ciekawe kiedy Radzio teraz wpadnie na foruma... A któż to jest ten "forum", bo niechętnie przypadkowo wpadam. A to ciekawe spostrzeżenia "Radzio"poczyniłeś... filozoficzne...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
No i wpadł....na forum
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
ale to i tak niczego mi nie rozjaśniło - nie ustosunkował się do mojego pytania
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
ale to i tak niczego mi nie rozjaśniło - nie ustosunkował się do mojego pytania Zoniu bądź cierpliwa. Może za trzecim razem jak wpadnie... to się wytłumaczy...
|
|
|
|
|
|
|
|