|
|
Zonia
Go
|
On to chyba już tak ma Od urodzenia...? Albo od małego... Zaraz tam od małego!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
P r o w o k a t o r k i Ale w tym pozytywnym znaczeniu??? W przeciwnym razie ja PROTESTUJĘ !!!!!!!!!!!! E, tam... od razu protestować? Jak na kolei?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
O rany! Renia, aleśmy zboczyły z tematu Jakoś tak wyszło
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A o czym jest ten watek?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Fakt, dla wielu uciecha obrazuje się tak: ...a niektórzy znikają po angielsku A to niby jak? Lewą stroną? O rany! Renia, aleśmy zboczyły z tematu Jakoś tak wyszło Cel uświęca środki... Podobno.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
No to ja Ci przypamnę Radzio miał sie zjawić i mi wytłumaczyć, co z tą konferencją...co miał na myśli Ale On sie zjawia i znika (chociaż wisi) i niczego nie tłumaczy A i jeszcze od prowokatorek nas skubany wyzywa
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
A to niby jak? Lewą stroną? Rozpływają się, jak we mgle
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A i jeszcze od prowokatorek nas skubany wyzywa p r o t e s t u j ę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to ja Ci przypamnę Radzio miał sie zjawić i mi wytłumaczyć, co z tą konferencją...co miał na myśli Ale On sie zjawia i znika (chociaż wisi) i niczego nie tłumaczy A i jeszcze od prowokatorek nas skubany wyzywa Fabuła jak w filmie kryminalnym... ciekawe czy go na końcu złapią...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A i jeszcze od prowokatorek nas skubany wyzywa p r o t e s t u j ę Za późno...już jesteś osądzony i skazany...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
A i jeszcze od prowokatorek nas skubany wyzywa p r o t e s t u j ę Mój protest przeciwko Twojemu
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
A i jeszcze od prowokatorek nas skubany wyzywa p r o t e s t u j ę Za późno...już jesteś osądzony i skazany... Ale ja wyroku nie słyszałam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dwa lata w zawieszeniu na drzewie...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko jeszcze musimy jakiś powód wymyślić i świadków znaleźć...może zrobimy kolejną seksaferę...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Tylko jeszcze musimy jakiś powód wymyślić i świadków znaleźć...może zrobimy kolejną seksaferę... W wątku o Konferencji Optymalnych???
|
|
|
|
|
|
|
|