|
renia
|
No to będzie nas niemało...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Sam się zdziwiłem, bo ponoć są jeszcze wolne miejsca!
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Jak czas pozwoli to wpadłbym tam może na niedzielny obiad, ale obawiam się, że się rozpanoszycie po całej knajpie i dzicz będzie odstraszana ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jaka dzicz... będę sami kulturalni Optymalni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak czas pozwoli to wpadłbym tam może na niedzielny obiad, ale obawiam się, że się rozpanoszycie po całej knajpie i dzicz będzie odstraszana ...
A to chodzi o tych z zewnątrz a nie tych wewnątrz...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Sam się zdziwiłem, bo ponoć są jeszcze wolne miejsca! Do tradycji,zdaje mi się, należy zostawić parę miejsc dla niespodziewanych gości.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Radzio czy chcesz nam zrobić niespodziewankę...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
A to chodzi o tych z zewnątrz a nie tych wewnątrz... No, masz! To właśnie ja miałbym robić za tę dzicz
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Październik, listopad to może za szybko, ale w marcu... myślę, że biuro OSO pomyśli nad tym... Otóż to! Wychodząc z założenia, że każdy głos jest ważny i może być brany pod uwagę, choć wcale nie musi -napiszę: Proponuję rozważyć organizację tego ważnego wydarzenia w maju, kiedy dzień już jest tak długi, że można go należycie wypełnić. Mam prośbę również, aby moje pieniążki, które będę musiał wpłacić w zamian za uczestnictwo w tym roku, były tym razem lepiej spożytkowane. Dotyczy to przede wszystkim posiłku, którym to-w ubiegłym roku- był "fast food". Można przecież zjeść pożywnie, zdrowo i tanio bez uciekania się do "wschodnich wzorców". I tyle tytułem wstępu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co Tobie nie podobało się w posiłku? Był pyszny obiadek z gulaszem. O ile dobrze pamiętam Ty go w ogóle nie jadłeś...
|
|
|
|
|
|
|
|