administ
Go
|
Wczoraj dostałem Zaproszenie! Konferencja dwudniowa - "Dajmy sansę zdrowiu": sobota (15-09) od 10 do 17-tej wykłady, niedziela (16-09) od 10 do 12 - podsumowanie Konferencji. Super!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Będzie, będzie - jak zwykle... Relacja w Miesięczniku OPTYMALNI - też.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Fajnie, chetnie poczytam.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale masz fajnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jak dojedziesz, bo to kręta droga... Nawigacja może się pogubić!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie tej jazdy się boję. Nawigację będę miała, ale ostatnio to mi zasilanie w nawigacji wysiadło, jak jechałam do Ciechocienka. Teraz będę miała inną nawigację. Mam nadzieję, że mi nastawią na język polski (ostatnio miałam angielski )
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nawigacja może się pogubić! Ale zawsze gdzieś mnie zaprowadzi, jak nie do Słupcy to gdzieś indziej... oby nie na słup... tfu, tfu...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dawno, dawno temu, na www.dr-kwasniewski.pl były "transmisje na żywo" z takich spotkań. Teraz został tylko przycisk.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo dawniej było lepiej
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I oczywiście beze mnie ta Konferencja się nie odbędzie. To napisz relacje na forum, bedzie co poczytać Będzie relacja, ale nie na żywo... jadę bez laptopa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
SUUUUUUUPER!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bardzo ciekawy Projekt, a lokalizacja Konferencji ... budzi moje wspomnienia. Toż ja w pobliżu setki km nabiegałem i napływałem- w latach siedemdziesiątych.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Konferencja była baaaaaaaardzo udana. Najlepsza z wszystkich, na których byłam... W rozmowie- - z radosnym jak zwykle (a nawet bardziej) - Prezesem, powiedziałam, że nawet gdyby ktoś zlośliwy chciał w tym spotkaniu znaleźć jakieś słabe punkty, bo miałby spory problem. Wykłady były bardzo profesjonalne i ciekawe. Nawet mlodzież szkolna słuchała ze szczerym zainteresowaniem. Osoby perzemawiające wykazały się profesjonalnością w każdym calu - potwierdzając swoje słowa własnym wyglądem i zachowaniem. Burmistrz Słupcy też słuchał jak zaczarowany... Zaskoczyło mnie bazpośrednie i konkretne mówienie o Diecie Optymalnej. Spodziewałam się przekazywania wiedzy w jakiś sposób raczej zakamuflowany - mówiąc o nieprzetworzonej żywności, kuchni staropolskiej, szkodliwości konserwantów i GMO itp... A tutaj bez owijania w bawełnę, pięknie przedstawiona została idea Żywienia Optymalnego. Ukazana była krótka historia Diety, zasady jej stosowania i korzyści z niej płynące. Część nieoficjalna była jeszcze bardziej udana. Zabawa taneczna potwierdziła wspaniałą kondycję i wesołość osób Optymalnych. Więcej nie piszę, gdyż całość wykładów będzie na YouTube...ale czy zabawa to nie wiem... Pozdrawiam wszystkich uczestników Konferencji i bardzo dziękuję za umożliwienie mi wzięcia udziału w niej... Jesteście WSPANIALI...
|
|
|
|
|
|
|
|