|
renia
|
Tą Twoją radość to było słychać i widać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jakbym nie popijał, to by mi w gardle zaschło! A tak mogłem pytlować na całego!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
E, nie było tak źle, nasłuchałem się, bo lokalne włocławskie "Radio gra" miałem całą traskę!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bardzo dobrze, że wszystko fajnie (jak zwykle) wyszło - miło się czyta Czekam na Youtuba
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To ważne, bo jest co pokazać!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
E, nie było tak źle, nasłuchałem się, bo lokalne włocławskie "Radio gra" miałem całą traskę! Ja w drodze powrotnej nie potrafiłam włączyć radia... ale może to i dobrze, bo nawigacji mi przynajmniej nie zagłuszało, a w glowie miałam pełno wrażeń, tak, że mi się bez radia nie nudziło. Całą autostradę nawigacja milczała jak zaklęta, a jak pod koniec jak się odezwała, (że 71km do celu), to aż się wystraszyłam...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
We wrześniu mieli otwierać kawałek z Torunia do Łodzi... Może otworzą, oby tylko w przyszłym wrześniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Za to za jej równowartość.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie jest tak źle... Ja płaciłam 29,90 ...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Trzy dychy za taki kawałek to trochę przesada... Jeszcze żeby nie było ograniczenia prędkości, to czemu nie, ale jak jeszcze mandaty i punkty do tego dochodzą, to BEZNADZIEJNIE drogo wychodzi!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzy dychy za taki kawałek to trochę przesada... Jeszcze żeby nie było ograniczenia prędkości, to czemu nie, ale jak jeszcze mandaty i punkty do tego dochodzą, to BEZNADZIEJNIE deogo wychodzi! Tam są fotoradary...? ja miałam najwięcej 170 na liczniku...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie jest tak źle... Ja płaciłam 29,90 ... A ja 27,80PLN Poza tym to jeszcze nie jest z Pn na Pd. A na dodatek liczmy tam i z powrotem.
|
|
|
|
|
|
|
|