|
renia
|
TÄ
TwojÄ
radoĆÄ to byĆo sĆychaÄ i widaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go¶æ
|
Pewnie siÄ zaĆ opiĆem...  Mineralnej, gazowanej z cytrynkÄ
!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go¶æ
|
Ale jakbym nie popijaĆ, to by mi w gardle zaschĆo! A tak mogĆem pytlowaÄ na caĆego!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go¶æ
|
E, nie byĆo tak Ćșle, nasĆuchaĆem siÄ, bo lokalne wĆocĆawskie "Radio gra" miaĆem caĆÄ
traskÄ!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bardzo dobrze, ĆŒe wszystko fajnie (jak zwykle) wyszĆo - miĆo siÄ czyta  Czekam na Youtuba Â
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go¶æ
|
To waĆŒne, bo jest co pokazaÄ!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
E, nie byĆo tak Ćșle, nasĆuchaĆem siÄ, bo lokalne wĆocĆawskie "Radio gra" miaĆem caĆÄ
traskÄ! Ja w drodze powrotnej nie potrafiĆam wĆÄ
czyÄ radia... ale moĆŒe to i dobrze, bo nawigacji mi przynajmniej nie zagĆuszaĆo, a w glowie miaĆam peĆno wraĆŒeĆ, tak, ĆŒe mi siÄ bez radia nie nudziĆo. Â CaĆÄ
autostradÄ nawigacja milczaĆa jak zaklÄta, a jak pod koniec jak siÄ odezwaĆa, (ĆŒe 71km do celu), to aĆŒ siÄ wystraszyĆam...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go¶æ
|
We wrzeĆniu mieli otwieraÄ kawaĆek z Torunia do Ćodzi... MoĆŒe otworzÄ
, oby tylko w przyszĆym wrzeĆniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go¶æ
|
Za to za jej rĂłwnowartoĆÄ.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie jest tak Ćșle... Ja pĆaciĆam 29,90 ...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go¶æ
|
Trzy dychy za taki kawaĆek to trochÄ przesada... Jeszcze ĆŒeby nie byĆo ograniczenia prÄdkoĆci, to czemu nie, ale jak jeszcze mandaty i punkty do tego dochodzÄ
, to BEZNADZIEJNIE drogo wychodzi!Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzy dychy za taki kawaĆek to trochÄ przesada... Jeszcze ĆŒeby nie byĆo ograniczenia prÄdkoĆci, to czemu nie, ale jak jeszcze mandaty i punkty do tego dochodzÄ
, to BEZNADZIEJNIE deogo wychodzi! Tam sÄ
fotoradary...? ja miaĆam najwiÄcej 170 na liczniku...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go¶æ
|
Nie jest tak Ćșle... Ja pĆaciĆam 29,90 ... A ja 27,80PLN  Poza tym to jeszcze nie jest z Pn na Pd. A na dodatek liczmy tam i z powrotem.
|
|
|
|
|
|
|
|