administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale tak klikaÄ na kaĹźde z osobna...  Nie wiem jak robiÄ tÄ
galeriÄ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Szkoda, ze z PSL, zycze tym politycznym prostytutkom wszystkiego jak najgorszego. Zeby w koncu sie tej mafii nie udalo tego progu przeskoczyc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Gość
|
Szkoda, ze z PSL, zycze tym politycznym prostytutkom wszystkiego jak najgorszego. Zeby w koncu sie tej mafii nie udalo tego progu przeskoczyc
No, jak maĹo kiedy Zyon zgadzam siÄ z TobÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No jak to rzadko? Co do tego, ze ja pije lepsza kawe a ty lurke przeciez tez sie zgadzasz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Gość
|
No jak to rzadko? Co do tego, ze ja pije lepsza kawe a ty lurke przeciez tez sie zgadzasz To chyba twoje poboşne şyczenie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Trzeba byc poboznym, to pan bog spelni te zyczenia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
. GdzieĹ czytaĹem dziĹ podobne sĹowa, albo mi siÄ ĹniĹo!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
MoĹźe po tej Konferencji zdecyduje siÄ na DO...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
. GdzieĹ czytaĹem dziĹ podobne sĹowa, albo mi siÄ ĹniĹo! Coraz wiecej osob sie ze mna zgadza?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
MoĹźe po tej Konferencji zdecyduje siÄ na DO... Reniusiu kochana to jest Twoje Ĺźyczeniowe myĹlenie. A nawet jak "siÄ zdecyduje" to co z tego dla mnie wyniknie?Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
MoĹźe przekonujÄ
c siÄ na sobie, bardziej rozpropagowaĹby DO wĹrĂłd innych posĹĂłw. ChociaĹź WaĹÄsa nic z tym nie zrobiĹ...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Od propagowanie Diety Optymalnej to jest Tomasz KwaĹniewski, później Stowarzyszenie, później ... no i "wacĹaw" &dobredzieci na koĹcu. Bo Ĺźeby coĹ propagowaÄ, to trzeba to dobrze znaÄ, a poseĹ, jak kaĹźdy polityk chce tylko pozyskaÄ wyborcĂłw niestety. Nieraz przerabiaĹem, abym siÄ naiwnie nabieraĹ kolejny raz. Â
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Eee to ten grubas? Ja myslalem, ze ten chudzielec. No to rzeczywisce wizytowka podwojnie kiepska Ja bym nie tykal takich.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|