administ
Go
|
No to rzeczywisce wizytowka podwojnie kiepska Ja bym nie tykal takich. Dla cooollllerów idealny, bo choć nie jest na Diecie Optymalnej - to widać... Ja też nie, ale innego wyjścia na rozumne zorganizowanie tego Państwa nie ma. Zresztą za dużo fanatyków wszelkiej maści w tym Kraju, aby dobrze rokowało.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie wiem czy w naszym kraju w ogole sie da nie byc fanatykiem, albo czarnym albo bialym. Bo jak ktos szary to od razu podejrzany, nie wiadomo komu sprzyja, za kim jest i wtedy dostanie od bialych i od czarnych.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Za dużo nienawiści, aby wspólnie budować...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ciezki temat do ugryzienia, bo wszedzie stoja na przeszkodzie sympatie polityczne i prywatne poglady jak w tej "gazcie" co Reni odmowila publikacji. Teoretycznie najbardziej pasuja do takiej akcji Palikociarze ale jak sam Palikot to jakis semiwege to juz by bylo ciezko. Bo jak docierac to do mlodych raczej, im wdrukowywac a oni maja najmlodszy elektorat. Reszta jest zainteresowana tylko trwaniem przy korycie, nie chca nic zmieniac.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
...to co z tego dla mnie wyniknie? Spieszę wyjaśnić to niedomówienie: Będę maił z tego kupę dodatkowego stresu i destabilizację szczęśliwego życia rodzinnego. Rozsądek podpowiada, aby tego nie czynić!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Spieszę wyjaśnić to niedomówienie: Będę maił z tego kupę dodatkowego stresu i destabilizację szczęśliwego życia rodzinnego.
Nie wspominajac juz o zyciu forumowym.....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pooglądałem zdjęcia, ale tam nie ma Admina, to kogo będziemy obgadywać?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Domyslam sie.. Nie bedzie to zbyt pochlebna wypowiedz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Musi to wziąć na klatę. Taka karma...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Otrzymałem wstępne założenia od Pani Ewy Boryckiej - Redaktor Naczelnej Miiesięcznika OSO - OPTYMALNI:
Konferencja: 23.11.br. godz.10.00; Mikołów
Organizator: biuro poselskie Poseł Izabeli Kloc. Temat konferencji: Tajemnice zdrowego żywienia, czyli jak zwalczyć choroby Cele: Sformułowanie konkretnych wniosków/pytań, które będą przedmiotem zainteresowań Zespołu (jest to pierwsza konferencja z cyklu) Plan konferencji: Panel I 1. prof. Juliusz Przysławski i dr n.farm.Izabela Bolesławska (Katedra Bromatologii UM w Poznaniu)– Wpływ żywienia na zdrowie człowieka 2. mgr Jacek Kruszyński – Podstawy biochemii a żywienie 3. dr Karol Krajewski – Konsekwencje braku polityki wyżywienia w Polsce 4. mgr inż. Krystian Brząkalik – Trendy w rolnictwie z zdrowe żywienie
Panel II 1. lek. Ewa Łukaszek-Gwóźdź – Żywienie przeciw białaczce 2. Marek Konopka – Jak schudłem ponad 60 kg 3. Cukrzyca a koszty społeczne – dr Pala (lub dr Matyja)
Dyskusja i wnioski - kilka osób (wypowiedzi po 3-5 min.) lek. Agata Płowecka dr n. med. Anna Bielecka Zuzanna Rzepecka jest to sobota po posiedzeniu Sejmu, p.Kloc chce by uczestniczyło w niej jak najwięcej posłów z Kazimierz Pipia Na konferencji – oprócz posłów zaangażowanych w prace ZESPOŁU PARLAMENTARNEGO DS. NARODOWEGO PROGRAMU ZDROWEGO ŻYWIENIA, będą obecni przedstawiciele samorządu (z Sejmiku Woj.Śl.) oraz zaproszeni lekarze praktycy.
Termin, prelegenci i tematyka spotkania może ulec zmianie, w zależności od potrzeb Zespołu Parlamentarnego i ekspertów.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pięknie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Marek Konopka? Osobiscie bedzie opowiadal?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Tak jest w planie.