|
RafałS
|
Właśnie, własnego głosu się można przestraszyć! Z własnego głosu wyłazi jakby obcy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak, to fakt. Zmienia się brzmienie, barwa głosu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to nie chodzi o Twój głos tylko ogólnie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za tydzień o tej porze, to już chyba będzie Prezentacja osiągnięć Prezesów? Czyli Renia też będzie przemawiać...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
O co prezes musi osiągnąć?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tego nie wiem, bo nie jestem Prezesem, ale na przykład Renia, Grażyna, Heniu, Zuzanna i jeszcze kilka osób, mają się czym pochwalić. I Pani Zofia Kuzioła naturalnie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Prezes OSO też ma wiele do powiedzenia o osiągnięciach Stowarzyszenia, jako całości!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Za tydzień o tej porze, to już chyba będzie Prezentacja osiągnięć Prezesów? Czyli Renia też będzie przemawiać... Właśnie się dzisiaj o tym dowiedziałam. Trochę mnie to przeraziło, ale tylko trochę. Odmowić bym nie potrafiła, czuję się zaszczycona...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Za tydzień o tej porze, to już chyba będzie Prezentacja osiągnięć Prezesów? Czyli Renia też będzie przemawiać... Właśnie się dzisiaj o tym dowiedziałam. Trochę mnie to przeraziło, ale tylko trochę. Odmowić bym nie potrafiła, czuję się zaszczycona... Znaczy, na stres nie reagujesz żarłocznością.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja się właśnie też dowiedziałem, tylko trochę wcześniej, że ... Ale na szczęście utargowałem tylko 10 minut wystąpienia!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
To stresa napędza... Taka mała rywalizacja. W Poznaniu mają "łatwiej"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja się właśnie też dowiedziałem, tylko trochę wcześniej, że ... Ale na szczęście utargowałem tylko 10 minut wystąpienia! To fajnie, że wystąpisz... Ludzie by byli, w przeciwnym wypadku, rozczarowani, lub zostaliby z pewnym niedosytem...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Za tydzień o tej porze, to już chyba będzie Prezentacja osiągnięć Prezesów? Czyli Renia też będzie przemawiać... Właśnie się dzisiaj o tym dowiedziałam. Trochę mnie to przeraziło, ale tylko trochę. Odmowić bym nie potrafiła, czuję się zaszczycona... Znaczy, na stres nie reagujesz żarłocznością. Różnie reaguję... trudno wprzód przewidzieć...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To stresa napędza... Taka mała rywalizacja. W Poznaniu mają "łatwiej" Jaka rywalizacja? Kto z kim?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To fajnie, że wystąpisz... Na szczęście w dziesięć minut, to ja się tylko przywitać zdążę i parę słów na zakończenie tego czasu powiedzieć... Tak to lubię, jak mikrofonów nie będzie... I w gardle mi nie zdąży zaschnąć!
|
|
|
|
|
|
|
|