MariuszM
Go
|
To stresa napędza... Taka mała rywalizacja. W Poznaniu mają "łatwiej" Jaka rywalizacja? Kto z kim? Ja lubię nudę, więc jako prezes nie miałbym się czym pochwalić Dlatego nie jestem prezesem w GW, choć coś tam ktoś przebąkiwał
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To fajnie, że wystąpisz... Na szczęście w dziesięć minut, to ja się tylko przywitać zdążę i parę słów na zakończenie tego czasu powiedzieć... Tak to lubię, jak mikrofonów nie będzie... I w gardle mi nie zdąży zaschnąć! E, jak się rozkręcisz, to stracisz poczucie czasu... Przedstawisz nam swój cały życiorys i wykład biochemiczny w pigułce... W razie czego dzbanek z wodą przed Tobą postawię...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To stresa napędza... Taka mała rywalizacja. W Poznaniu mają "łatwiej" Jaka rywalizacja? Kto z kim? Ja lubię nudę, więc jako prezes nie miałbym się czym pochwalić Dlatego nie jestem prezesem w GW, choć coś tam ktoś przebąkiwał Ale jeszcze młodyś... i wszystko przed Tobą...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak to lubię, jak mikrofonów nie będzie... Taki mały przy klapce od marynarki by się zdał. Gorzej jakby było gorąco i byś marynarkę zdjął... Zaś by ci z tyłu nic nie słyszeli...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ponoć w przyszłą sobotę mają być upały... Ważne, żeby wieczór był ciepły, bo pod gołym niebem będzie przyjemnie posiedzieć, pospacerować, pogadać...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i żeby piwo było i karkówka z grilla...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
...i żeby piwo było i karkówka z grilla... amen ,oby zimne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
paciorek i spać. Nie tak szybko... jeszcze pokażę mężowi jaki ładny jest Ciechocinek nocą...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
paciorek i spać. Nie tak szybko... jeszcze pokażę mężowi jaki ładny jest Ciechocinek nocą... Oj tam Ciechocinek, o tej porze są inne urokliwe miejsca
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakie masz na myśli...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ciekawe, czy to będzie spotkanie przełomowe dla Optymalnych? Przyszedł czas decyzji...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakoś to tajemniczo brzmi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Będąc kiedyś w okolicach Chojnic, przejeżdżałem przez Swornegacie.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
paciorek i spać. Nie tak szybko... jeszcze pokażę mężowi jaki ładny jest Ciechocinek nocą... Oj tam Ciechocinek, o tej porze są inne urokliwe miejsca
|
|
|
|
|
|
|
|