renia
|
Klimatyzacja jest bardzo niezdrowa dla niektórych! A miejsca siedzące, jak się zasiedzi - też! Zgadza się. Renia, jeszcze Cię przewieje i zdrowo(" choro") zachorujesz. Byleby ona z góry wiała a nie z dołu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tym bardziej, że jutro ma być gwałtowne ocieplenie, to klima wielu przeziębi! Ja wolę klimatyzację, niż gorący zaduch...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Klimatyzacja jest bardzo niezdrowa dla niektórych! A miejsca siedzące, jak się zasiedzi - też! Zgadza się. Renia, jeszcze Cię przewieje i zdrowo(" choro") zachorujesz. Byleby ona z góry wiała a nie z dołu... No, tak. Od spodu jakby przewiało........
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Klimatyzacja jest bardzo niezdrowa dla niektórych! A miejsca siedzące, jak się zasiedzi - też! Zgadza się. Renia, jeszcze Cię przewieje i zdrowo(" choro") zachorujesz. Byleby ona z góry wiała a nie z dołu... No, tak. Od spodu jakby przewiało........ Sukienki by fruwały w górze...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Klimatyzacja jest bardzo niezdrowa dla niektórych! A miejsca siedzące, jak się zasiedzi - też! Zgadza się. Renia, jeszcze Cię przewieje i zdrowo(" choro") zachorujesz. Byleby ona z góry wiała a nie z dołu... No, tak. Od spodu jakby przewiało........ Bo to trzeba nosić megamajty, a nie sznureczki, na okoloczność jakby z dołu miało powiać...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
polecam kilt,sprawdzone
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Byleby ona z góry wiała a nie z dołu... Z dołu to ciepło się zadaje... Ba, gorącość, wręcz. powaznie? Moze zartujesz? Dasna Żartuję.
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
no to jutro jadę(autem oczywiście) do kina...w Ciechocinku a w niedzielę rowerkiem do Łodzi na święto rowerowe
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To do zobaczenia jutro...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
do zobaczenia chcę pociągnąć ze sobą jeszcze dwie osoby no ale się jeszcze okaże
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja będę ciągnąć za sobą męża, a właściwie to on sam jutro dojedzie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie może być! A to wydarzenie...
|