tadeusz
Go
|
Kończy sie już część kuluarowa i kulinarna - czas do domu... Renia
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to są akurat zajęcia z integracji i z Konferencją nie mają wiele wspólnego...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak to, toć to ważniejsze niż oficjalna część. Na oficjalną są zapraszani politycy z Polski, a na nieoficjalną (decyzyjną) z Rosji.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Piętnaście minut przy kawie, czy na spacerze, w cztery oczy, daje znacznie więcej niż publiczna mowa, bo efekt demokratycznej decyzji jest bardziej przewidywalny...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No jasne, do wyrobienia sobie zdania i oceny czy warto, w zupełności wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzień dobry. Gorąco. Moja klimatyzacja nie do końca dobrze działa. Ale nie jest źle. Jazdy tylko 2 godziny. Fajnie było (nawet bardzo fajnie), ale już do domu ciagnęło mnie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Gdzie lepiej jak w domu, swoje papcie, ubikacja i wyrko.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdzie lepiej jak w domu, swoje papcie, ubikacja i wyrko. ...i komputer i cisza...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za głośno było?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lubie ludzi, ale i potrzebuję samotność...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reniu, jak się trema spisała? Pięć minut na prezentację nie było za mało?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Myślałam, że to jest wątek KOCS... Ponoć mówiłam dłużej niż 5 minut, ale nie wiem ile. Ogólnie było dobrze, że czas nie był zbyt duży wyznaczany. Było tak dużo prelegentów, że byłoby to zbyt uciążliwe. I tak się przeciągnęło... Termę miałam chyba jak każdy, ale głosu mi nie odebrało, jąkanie też się nie włączyło... W szpilkach wchodząc na scenę się nie wywaliłam, a tego bałam się najbardziej...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ocenimy wszystko na YouTubie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Myślałam, że to jest wątek KOCS... Widocznie Teresa uznała, że pytanie jest niezbyt intymne, aby zamieścić je w stosownym wątku ...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ponoć mówiłam dłużej niż 5 minut, ale nie wiem ile. Na moje wyczucie czasu, to mówiłaś gdzieś między 18 a 22 minuty. Bardzo ładnie wypadłaś!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Klimat (widownia) dobry był Nie wypada porzucić.
|
|
|
|
|
|
|
|