|
|
administ
Go
|
Klimat (widownia) dobry był Nie wypada porzucić. Klimat w pewnym momencie się zrobił gęsty, bo klimę chwilowo wyłączyli, ale jak zaś włączyli, to zaraz powiało rześko...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ponoć mówiłam dłużej niż 5 minut, ale nie wiem ile. Na moje wyczucie czasu, to mówiłaś gdzieś między 18 a 22 minuty. Poważnie? Tak długo mówiłam?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ponoć mówiłam dłużej niż 5 minut, ale nie wiem ile. Na moje wyczucie czasu, to mówiłaś gdzieś między 18 a 22 minuty. Poważnie? Tak długo mówiłam? Na temat chociaż?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo ładnie wypadłaś! Dziękuję. Ty też bardzo ładnie wypadłeś (dobrze, że nie ze sceny na widownię )...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ja wlasnie slyszlalem juz takie glosy, ze "Renia bardzo dlugo mowila" "A o czym mowila?" "A tego juz niestety nie powiedziala"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ponoć mówiłam dłużej niż 5 minut, ale nie wiem ile. Na moje wyczucie czasu, to mówiłaś gdzieś między 18 a 22 minuty. Poważnie? Tak długo mówiłam? Na temat chociaż? Jakiś tam temat był... ponoć optymalny...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No ja wlasnie slyszlalem juz takie glosy, ze "Renia bardzo dlugo mowila" "A o czym mowila?" "A tego juz niestety nie powiedziala" Chciałam powiedzieć o czym to jest, ale czas minął i nie zdążyłam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mój mąż chce teraz już jeździć na takie Spotkania Optymalnych jak tylko nadarzy się znowu taka możliwość...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mój mąż chce teraz już jeździć na takie Spotkania Optymalnych jak tylko nadarzy się znowu taka możliwość... A co mu się najbardziej podobało?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi się bardzo podobało wystąpienie Arkadiusza Owczarza z Zakopanego. Mówił ładnie, spokojnie, rozsądnie. Zgadzam się z tym co mówił, w szczególności z tym, że ruch optymalnych powinien być raczej elitarny, niż nastawiać się na ilość (nie namawiać). Elitarność - to nie chodzi tutaj o majątek, tylko o otwartość umysłu, zdroworozsądkowość, odpowiedzialność za swoje czyny.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mi się bardzo podobało wystąpienie Arkadiusza Owczarza z Zakopanego. Mówił ładnie, spokojnie, rozsądnie. Zgadzam się z tym co mówił, w szczególności z tym, że ruch optymalnych powinien być raczej elitarny, niż nastawiać się na ilość (nie namawiać). Elitarność - to nie chodzi tutaj o majątek, tylko o otwartość umysłu, zdroworozsądkowość, odpowiedzialność za swoje czyny.
Elitarny oznacza dostępny tylko dla niektórych osób. Tak przecież jest
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na "geny" się nic nie poradzi...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Elitarny oznacza dostępny tylko dla niektórych osób. Tak przecież jest No wlacha. przeciez juz dawno powtarzalem jak anakin chcial forum otwierac. Quality, not quantity czyli generalna zasada w pilates
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Dobry pomysl, znaczy sie taki jak to sie drzewiej mawialo dobrystyczny