renia
|
jeszcze jeden dzisiaj... niestety nie Renia ... tylko jakiś taki nieciekawy gość... i stoi w cieniu Ciechocinek - konferencja (Marek Konopka)http://youtu.be/CDnZFR3qH1oNieciekawy to byłeś 66 kg temu... Bardzo ładnie spokojnie mówisz... A Kasia będzie?
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
(...) A Kasia będzie? :roll
Będzie
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
45 minut? No nie bede sluchal co Renia gada tylko jak gada w takim razie Gaduła to ja jestem tylko na Forum. Tam mówiłam 7 minut...
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Konferencja XVI lat OSO - Ciechocinek - 07.06.2014 r. | http://www.youtube.com/playlist?list=PLlLlJaplWUoeMLg3l0aMgU7V0qffNRQoX16 filmików wchodzących w skład zapisu dokonanego w czasie trwania Konferencji z okazji 16-lecia Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Optymalnych im. Adama Jany p.t. "Budujemy optymalną przyszłość wg wiedzy dr Jana Kwaśniewskiego" Ciechocinek, dnia 7 czerwca 2014 roku. Autor nagrań: Marek Konopka Łączny czas trwania: ~ 4 godziny 30 minut.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Marku, a jak się czujesz?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
jeszcze jeden dzisiaj... niestety nie Renia ... tylko jakiś taki nieciekawy gość... i stoi w cieniu Ciechocinek - konferencja (Marek Konopka)http://youtu.be/CDnZFR3qH1oRenia właśnie Cię słucham. Aleś Ty fajna babka, ślicznie wyglądasz. I mówisz pięknie od siebie.
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
...a w jakim sensie? Dzisiaj? Po konferencji? Po powrocie do domu? Czy po 21 miesiącach ŻO?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...a w jakim sensie? Dzisiaj? Po konferencji? Po powrocie do domu? Czy po 21 miesiącach ŻO? Nie tylko miska się liczy oczywiście, ale tak, chodziło mi o Twoje ŻO
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
...a w jakim sensie? Dzisiaj? Po konferencji? Po powrocie do domu? Czy po 21 miesiącach ŻO? Nie tylko miska się liczy oczywiście, ale tak, chodziło mi o Twoje ŻO Oczywiście czuję się tak, jak może się tylko czuć człowiek będący na ŻO... Czuję też żal, że dotarło do mnie tak późno... ...ale, jak mówi Prezes OSO: "nie ma przypadków..."
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...a w jakim sensie? Dzisiaj? Po konferencji? Po powrocie do domu? Czy po 21 miesiącach ŻO? Nie tylko miska się liczy oczywiście, ale tak, chodziło mi o Twoje ŻO Oczywiście czuję się tak, jak może się tylko czuć człowiek będący na ŻO... Czuję też żal, że dotarło do mnie tak późno... ...ale, jak mówi Prezes OSO: "nie ma przypadków..." Dużo zdrowia i niedużych obwodów życzę
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
100lat za Kwaśniewskim... Nadal.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
100lat za Kwaśniewskim... Nadal. Ty jesteś nieobiektywny i podobno ŻO Ci już pada na mózg I tak długo się trzymałeś
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, że tak. Najważniejsze, żeby swojego "utopić", a cudze wychwalać. Ciekawe kiedy tu IŻiŻ ogłosi "nową rewolucyjną LCHF piramidę żywienia" I jak to wytłumaczy, że to Dieta Optymalna jest...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Konferencja XVI lat OSO - Ciechocinek - 07.06.2014 r. | http://www.youtube.com/playlist?list=PLlLlJaplWUoeMLg3l0aMgU7V0qffNRQoX16 filmików wchodzących w skład zapisu dokonanego w czasie trwania Konferencji z okazji 16-lecia Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Optymalnych im. Adama Jany p.t. "Budujemy optymalną przyszłość wg wiedzy dr Jana Kwaśniewskiego" Ciechocinek, dnia 7 czerwca 2014 roku. Autor nagrań: Marek Konopka Łączny czas trwania: ~ 4 godziny 30 minut.Marku! Bardzo serdecznie dziękuję, że każdy chętny może sobie obejrzeć Konferencję już tydzień po jej zakończeniu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jasne, że tak. Najważniejsze, żeby swojego "utopić", a cudze wychwalać. Ciekawe kiedy tu IŻiŻ ogłosi "nową rewolucyjną LCHF piramidę żywienia" I jak to wytłumaczy, że to Dieta Optymalna jest... Nie wytłumaczy, bo będzie jakaś "zasadnicza" różnica na bank
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najważniejsze, żeby swojego "utopić", a cudze wychwalać.
Zaplute karły reakcji.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie wytłumaczy, bo będzie jakaś "zasadnicza" różnica na bank Jasne będzie 0,81gB, 0,79gW na kg nmc i tłuszczu do woli ... A wiadomo wszystkim, że "kwasniewki siem mydli, nic nie leczy i zaleca 30g"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najważniejsze, żeby swojego "utopić", a cudze wychwalać.
Zaplute karły reakcji. To takie międzynarodowe jednak jest, aby niszczyć wybitne jednostki, a stawiać na zbiorową mądrość zespołu naukowego...
|
|
|
|
|
|
|
|