Autor
|
Wtek: Konferencja Optymalnych. (Przeczytany 548114 razy)
|
Marek Konopka
Go
|
Marku! Bardzo serdecznie dziękuję, że każdy chętny może sobie obejrzeć Konferencję już tydzień po jej zakończeniu. Cieszę się, że mogłem zrobić coś pożytecznego. Szybciej się nie dało (trochę było gigabajtów do obrobienia, a i sprzęt próbował odmawiać posłuszeństwa) No, ale już jest gotowe... i jeśli może się choć trochę przyczynić w dobrej sprawie... ..., to to jest właśnie To, na czym mi zawsze zależało Innych również zachęcam by dorzucali swoją cegiełkę - każdy na miarę swoich możliwości i umiejętności, a wtedy wszystko ruszy "z kopyta" do przodu. Niedawno w Ciechocinku usłyszałem takie zdanie: "Wszystko zależy od tego, czy razem pójdziemy w zgodzie budować To, co zasługuje na dobre poparcie (...) a reszta... - zobaczą Państwo, że sama przyjdzie..."I tego się trzymajmy
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To takie międzynarodowe jednak jest, aby niszczyć wybitne jednostki, a stawiać na zbiorową mądrość zespołu naukowego... Ale przynajmniej mogli nie przeszkadzać i jak to się dzieje, że Jaroszewisz przekonany, Wałęsa przekonany i g...zik potem z tego wychodzi? Chyba faktycznie chemia mózgu ludzi władzy zmienia sie tak diametralnie, że nawet ŻO nie pomaga i nie bez powodu władca zawsze był tylko narzędziem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie będę pisał co wiem, bo prościej stwierdzić - "nie wiem". Ale Tacie zależało na propagowaniu Diety Optymalnej, a nie na byciu osobą publiczną! Coś trzeba było wybrać - wybrał choć z ciężkim sercem - prywatność! I to jest to, do czego Go namawiałem od 15-stu lat!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Konferencja XVI lat OSO - Ciechocinek - 07.06.2014 r. | http://www.youtube.com/playlist?list=PLlLlJaplWUoeMLg3l0aMgU7V0qffNRQoX16 filmików wchodzących w skład zapisu dokonanego w czasie trwania Konferencji z okazji 16-lecia Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Optymalnych im. Adama Jany p.t. "Budujemy optymalną przyszłość wg wiedzy dr Jana Kwaśniewskiego" Ciechocinek, dnia 7 czerwca 2014 roku. Autor nagrań: Marek Konopka Łączny czas trwania: ~ 4 godziny 30 minut.Śliczna sprawa... Śliczne dzięki...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
jeszcze jeden dzisiaj... niestety nie Renia ... tylko jakiś taki nieciekawy gość... i stoi w cieniu Ciechocinek - konferencja (Marek Konopka)http://youtu.be/CDnZFR3qH1oRenia właśnie Cię słucham. Aleś Ty fajna babka, ślicznie wyglądasz. I mówisz pięknie od siebie. Dzięki Dasna. Dobrze jest tak obejrzeć i wysłuchać siebie. Widać nad czym trzeba jeszcze popracować...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie będę pisał co wiem, bo prościej stwierdzić - "nie wiem".
Oczywiście, to nie jest temat na publiczne forum, a nawet w zaciszne miejsce w restauracji. Czasami się nakręcę, choć staram się panować nad emocjami.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pitolenie takie, nie ma badań, nie ma wyleczenia Słyszał kto, zeby z RZSu się wyleczyć smalcem! I zachorować od zdrowego drobiu, mąki i oleju, myślałby kto!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie nie trzeba przekonywać, widziałem różne cudeńka w życiu A "ich" też nie trzeba, ale to zabawne takie
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...a nuż ktoś skorzysta z takich informacji. Przeciwników nie mam zamiaru przekonywać, oni wiedzą "lepiej"...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...a nuż ktoś skorzysta z takich informacji. Przeciwników nie mam zamiaru przekonywać, oni wiedzą "lepiej"...
Owszem, owszem
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Najważniejsze, żeby swojego "utopić", a cudze wychwalać.
Zaplute karły reakcji. Co zrobić- trochę żal gryzie, ... gdy nie starczyło do 170cm wzrostu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Najważniejsze, żeby swojego "utopić", a cudze wychwalać.
Zaplute karły reakcji. Co zrobić- trochę żal gryzie, ... gdy nie starczyło do 170cm wzrostu. To samo motywowało Napoleona?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To nie jest komfortowa sytuacja, gdy się trzeba wdrapywać na krzesło, aby przy stole z ludźmi posiedzieć. Wyobraź to sobie... .
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|