Autor
|
Wtek: Konferencja Optymalnych. (Przeczytany 548155 razy)
|
|
administ
Go
|
Ale na co?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na zakończenie prezentacji tych wyników z poznańskich badań, Pani Przewodnicząca komisji do spraw rolnictwa Z OSO) zwróciła się z takim zapytaniem do Pani doktor- dlaczego pomimo dobrych wyników osób Optymalnych w końcowej wersji raportu napisali tyle wątpliwości wpływajacych na niekorzystny wizerunek ŻO - zwroty typu: "w przyszłosci mogą okazać się niekorzystne dla zdrowia" "mogą źle wplywać na układ naczyniowo-sercowy", "niezgodne z założeniami medycznymi" itd. itp. Sporo tych "może", "obawiamy się", "przypuszczamy"... Pani Doktor na to odpowiedziała, że tak się pisze sprawozdania i wszystkie obawy w nich też trzeba zaznaczyć, a medycyna jeszcze ma ich sporo... Droga Tereso. Pozwolę sobie na pewne spostrzeżenie, stąd powyższy cytat, gdyż, o ile pamiętasz, a ŻO właśnie jest po to, dość gwałtownie zareagowałaś na wnioski pani Bolesławskiej. W 2013 roku na Konferencji w Łaziskach pani Profesor, wtrącę, że nadal prezentująca się niezwykle atrakcyjnie, porównując urodę i figurę do innych, referujących, czy zasiadających za prezydialnym stołem pań, ponownie wykazała niewielką skuteczność stosowanej przeze mnie diety. W Łaziskach, wraz z lekarzem omawiającym przypadłość zwaną "wolem", reprezentowali tzw. spojrzenie "konwencjonalnych zasad żywienia". Sala również reagowała dosyć nieprzychylnie takiej ocenie. Dodam, że lekarz, a raczej jego postać też była szczupła, bez widocznych uchybień, wynikających ze sposobu żywienia. I o ile postać mężczyzny zatarła się w mojej pamięci, o tyle pani Bolesławska nie. Tym sposobem zastanowiło mnie jak to jest możliwe, aby przez tyle lat nie pojawiła się zachcianka, aby choć odrobinę "zamoczyć dziobka" w proponowanej przez Przyjaciela mojego diecie. Przybliżę Ci dokument, który skłonił mnie właśnie do takiej analizy. Jest to Miesięcznik "Optymalni" numer 12/2006 http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=678.msg328756#msg328756 tym razem strona 14. Dziewięć lat i wciąż jest brak autorytatywnych danych, a obiekt badań czeka w poznańskiej katedrze na chętnych, znaczy nie ma przeciwwskazań, aby- z nudów- odrobinę poświęcić się z resztą "dla dobra i na rzecz" i nie szukać "tego, co jest bardzo blisko".. Zajmiesz stanowisko, czy rebus jest zbyt wyrachowany?! Tereso.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to nic śmiesznego, teraz Wielki Prezes Optymalnych Tkocz robiłby dziesiąty krok, a tak na pierwszym mu się stanęło.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Trudnej sztuki dyplomacji należy się uczyć! Od małego.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przepraszam, ale to nie jest coś osobistego. Od "maluśkiego" też jest poprawnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale od maluśkiego w dół czy w górę?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A! Bo myślałem, że literówka czy rebus jaki...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Do Enigmy to "Arsch" pasuje.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
II część - przykłady przyczynowego wyleczenia chorób, w tym chorób cywilizacyjnych:
3. Stwardnienie rozsiane można pokonać! – świadectwo osoby wyleczonej
http://stooq.pl/n/?f=965292&c=2&p=4+22Eksperci: ogromny postęp w leczeniu stwardnienia rozsianegonie wiadomo co mają na myśli ? pielęgnację choroby ?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj pani (znajoma z widzenia) u nas w sklepie mówiła, ze chodzi na chemię,i jest przerażona ilością młodych ludzi tam. Młode mamy, studentki i jeszcze młodsze... Mówi, że siebie jej nie żal, ale tych młodych... (pani ta chyba jest po 60-tce).
|
|
|
|
|
|
|
|
|