renia
|
W dniach 10 - 11 kwietnia 2010r. odbędzie się Konferencja Optymalnych w Ciechocinku - w Teatrze Letnim. PS. Warto już dziś pomyśleć o planowaniu urlopu i rezerwacji czasu na udział w tym wydarzeniu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Przyklejone.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Dodatkowe informacje od Admina: Jeśli macie ochotę się spotkać, to zainteresowanym podaję namiary na Pana Tadeusza Suchowieckiego (współorganizatora): Arkadia Ciechocinek Hanna i Tadeusz Suchowieccy ul. Lorentowicza 7 87-720 Ciechocinek tel. (054) 283 20 21 e-mail: arkadia1@neostrada.plwww.ciechocinek-arkadia.q4.pl
|
|
|
|
|
|
|
Grażyna
Go
|
Trzeba mieć zaproszenie,czy wstęp wolny?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Grażyna - najlepiej upewnij się, dzwoniąc na podany wyżej numer telefonu współorganizatorów - Państwa Suchowieckich.
|
|
|
|
|
|
|
Grażyna
Go
|
Dzwoniłam.Ale nic jeszcze nie wiedzą.Wszystko / informacyjnie / ruszy dopiero z początkiem lutego .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No nic. Musimy czekać .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już można zapisywać się telefonicznie na Zjazd Optymalnych u Pana Tadeusza Suchowieckiego. Osoby przyjeżdzające na wczasy optymalne - będą w Arkadii, a osoby przyjeżdżające na sam zjazd - będą miały zarezerwowany pobyt w ośrodku radia i telewizji w Ciechocinku.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
W lutowym numerze OPTYMALNI podany jest aktualny prognam Konferencji Optymalnych, którego motto brzmi: "Żywienie Optymalne szansą na lepszą przyszłość". Podane są również warunki uczestnictwa. Dla Użytkowników Forum, którzy zechcą wziąć udział w Spotkaniu Forumowym mam następującą propozycję: wpasujemy się ze Spotkaniem w Oficjalny Program Konferencji tak, aby nie było "kolizji".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już jest program Konferencji. Można by coś ustalić.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Aktualny? Bo znając życie, może się jeszcze zmienić.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli nadal będą robić korzystne zmiany, to niech robią. Według mnie bardzo dobrze, że przeniesiono spotkanie piknikowe przy ognisku z niedzieli - na sobotni wieczór. Wieczorem ładniej przy ognisku, a przynajmniej w niedzielę mogą być drugie obrady. PS. W końcu pamiętałam o 1% na OSBO.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dołożę swoją "cegiełkę" do Konferencji. Prócz przysłowia "... miej GPS i koniec języka za przewodnika", może poniższy link też podróżującym się przyda. Na otwartej stronie z mapą można śledzić i [b]prognozować[/c] zmieniające się natężenie ruchu nie tylko w dużych miastach. http://www.mapa.targeo.pl/#targeo-top
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Super mapka Wpisałam swój adres i wiem już gdzie dokładnie mieszkam.. .. A tak na serio to może być bardzo przydatna w podróży..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czasami dobrze wiedzieć, że opóźnienie wyjazdu o godzinę spowoduje, że cel osiągniemy w zaplanowanym czasie zdrowsi o dwie godziny "walki" z korkiem
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A propos, jak wypadlo spotkanie internautow? Bylo pewnie sympatycznie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dopiero będzie sympatycznie.. W ten weekend..
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A no tak, to przeciez dlatego nie moge uczestniczyc, bo jest 10-go. A nie mowilem, ze jeszcze jestem zakrecony!!! Troche Wam zazdroszcze. Tez chcialbym Was spotkac, uscisknac reke dr. Jana Kwasniewskiego no i zjesc z Wami kostke masla.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
A no tak, to przeciez dlatego nie moge uczestniczyc, bo jest 10-go. A nie mowilem, ze jeszcze jestem zakrecony!!! Troche Wam zazdroszcze. Tez chcialbym Was spotkac, uscisknac reke dr. Jana Kwasniewskiego no i zjesc z Wami kostke masla. Duńskiego
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A no tak, to przeciez dlatego nie moge uczestniczyc, bo jest 10-go. A nie mowilem, ze jeszcze jestem zakrecony!!! Troche Wam zazdroszcze. Tez chcialbym Was spotkac, uscisknac reke dr. Jana Kwasniewskiego no i zjesc z Wami kostke masla. Pewnie będzie jeszcze nieraz okazja. To z pewnością nie jest ostatni Zjazd Optymalnych.. Jeszcze nie jedną kostkę masła razem zjemy..
|
|
|
|
|
|
|
|